Ce replică a scos Tarantino din The Hateful Eight

de Cristina Grigore în 5 Ian 2016
Linia de dialog îi aparţinea şerifului Chris Mannix, interpretat de Walton Goggins

Dacă limbajul ofensator, alături de violenţă, sunt printre constantele filmelor lui Quentin Tarantino, atunci faptul că cineastul a ales să editeze o linie de dialog din ultimul său film, este de-a dreptul curioasă. Publicaţia The Telegraph a aflat ce replică a preferat cineastul să excludă din The Hateful Eight, un gest în premieră al carierei acestuia.

Este vorba despre „Întreabă-i pe albii din Carolina de Sud dacă se simt în siguranţă”, replică spusă de şeriful Chris Mannix (Walton Goggins), fost confederat în Războiul civil american. Acesta îşi expunea părerile legate de rasă maiorului Maquis Warren (Samuel L. Jackson). Decizia cineastului a fost justificată de o dramatică întâmplare petrecută recent chiar în Carolina de Sud, unde, în numele supremaţiei albilor, un bărbat a deschis focul asupra enoriaşilor de culoare dintr-o biserică.

Cunoscut ca militant împotriva rasismului – atitudine exploatată şi în western-ul său anterior, Django Unchained – Tarantino s-a opus spre finalul lui 2015 şi acţiunilor violente ale poliţiei americane îndreptate împotriva comunităţii afro-americane, fapt ce a stârnit furia oamenilor legii, ce au ameninţat că îi vor boicota ultima producţie, The Hateful Eight.

Exploreaza subiecte similare:

The Hateful Eight, Quentin Tarantino, Walton Goggins

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells