Ce le spune Kit Harington celor care nu sunt mulțumiți de finalul lui Game of Thrones

de Cristina Grigore în 21 Mai 2019
Întrebarea legată de caracterizarea finalului GoT s-a dovedit una la care reacțiile sincere ale actorilor principali s-au dovedit dificil de camuflat

Serialul-fenomen Game of Thrones a ajuns la final, iar reacțiile fanilor și criticilor au umplut internetul. Însă în vreme ce comentariile și articolele legate, în special, de ultimul sezon al GoT continuă să se adune, Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, pare că este afectat de ecoul negativ al acestora (potrivit Deadline.com, peste un milion de fani au semnat o petiție pe change.org, în care solicitau rescrierea sezonului 8).

Iată ce a avut de spus actorul la adresa celor care nu sunt mulțumiți de felul în care s-a încheiat serialul, într-un interviu acordat revistei Esquire: „În mintea mea, tuturor criticilor care stau câte o jumătate de oră să scrie despre acest sezon și să îl critice, le spun să se ducă naibii. Asta pentru că știu cât de mult s-a muncit la el”.

Starul și-a explicat atitudinea într-o declarație ulterioară și a mărturisit că nu a dorit să „îi vorbească de rău pe critici”. Cu toate acestea, într-un alt interviu acordat popbuzz.com, a numit chiar el sezonul final „dezamăgitor”. Un pic mai târziu însă, s-a corectat și l-a numit „epic”.

Întrebarea legată de caracterizarea finalului GoT s-a dovedit una la care reacțiile sincere ale actorilor principali s-au dovedit dificil de camuflat. În vreme ce unii au reușit să mențină expresia facială corespunzătoare atunci când spuneau lucruri apreciative la adresa sezonului 8, Emilia Clarke (Daenerys) a pufnit în râs în timpul unui interviu acordat etonline.com, în timp ce declara, ironic: „Este cel mai bun sezon dintre toate!”.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, Kit Harington, Emilia Clarke

Alte știri din cinema

Michael Fassbender va fi capul de afiș al unei aventuri plasate în lumea spionajului

Pelicula va avea la bază seria romanelor SAS ale lui Gérard de Villiers; extrem de populare, s-au vândut în peste 120 milioane de copii în toată lumea

Au început filmările la prequel-ul Game of Thrones. Naomi Watts face parte din distribuție

Secrete terifiante din istoria veche a Westerosului vor fi dezvăluite în această nouă serie

Men in Black: International era să rămână fără regizor în timpul filmărilor

Unele surse apropiate producției pun cifrele modeste obținute la box office-ul american pe divergențele din timpul producției

Guillermo del Toro îl vrea pe Bradley Cooper în noul său film, Nightmare Alley

Rolul central din adaptarea romanului despre lumea întunecată a divertismentului îi era rezervat lui Leonardo DiCaprio

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andrei_mihai_istrate pe 22 mai 2019 22:10
sunt sigur ca sa muncit foarte mult la acest sezon dar parerea mea si cred ca si a, altora este ca finalul a fost grabit si a iesit cam prost.
spartacus pe 2 iunie 2019 11:32
Asta e si parerea mea. Practic, cei doi scenaristi care au preluat saga după George RR Martin si-au batut joc nu doar de toate celelalte sezoane anterioare prin finalul imaginat de ei, dar si de toti fanii din intreaga lume pe care serialul reusise sa ii adune de-a lungul anilor. Păcat.
aiuritul99 pe 6 iunie 2019 08:27
Pai...practic il doare in dos de fanii serialului.
La fel si pe regizorii acestui serial.S-au vazut cu sacii in caruta si acum..."sa se duca naibi".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells