Ce înseamnă să joci în Harry Potter...

de Ştefan Dobroiu în 5 Oct 2009
Ce înseamnă să joci în Harry Potter...

O petiţie semnată de o mulţime de fani ai lui Rupert Grint, Ron Weasley din celebra serie Harry Potter, a făcut ca cel mai nou film al acestuia, Cherrybomb, să fie achiziţionat de un distribuitor din Marea Britanie, anunţă BBC.

Filmul a avut premiera la festivalul de film de la Berlin în februarie şi, aşa cum s-a întâmplat cu o mulţime de proiecte independente anul acesta, n-a fost ales de niciun distribuitor, britanic sau din altă ţară, ceea ce i-a nemulţumit teribil pe fanii lui Grint, doritori să vadă şi ei, probabil, intens comentatele scene în care acesta apare gol alături de partenera sa de ecran, Kimberley Nixon.

Fanii lui Grint au organizat o companie de promovare a filmului şi au început să semneze o petiţie pentru ca acesta să fie proiectat şi în Marea Britanie. 10.000 de semnături mai târziu, un distribuitor britanic nedezvăluit a achiziţionat drepturile, iar premiera ar putea avea loc în prima jumătate a lui 2010. În prezent producătorii filmului negociază şi o lansare americană, posibilă tot în urma unei petiţii.

Cherrybomb urmăreşte povestea a trei adolescenţi, Luke, Malachy, şi Michelle, care pornesc într-o aventură intensă înţesată cu droguri, băutură, furturi din magazine şi chiar furt de maşini. Începută ca o distracţie grozavă, roata pe care puştii o pun în mişcare se dovedeşte imposibil de oprit, cei trei ajungând curând în situaţii extrem de periculoase. Poţi vedea trailerul filmului pe pagina acestuia de pe Cinemagia.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
albinutza_reyhan pe 6 octombrie 2009 12:22
wow super tare.sa facem si noi o petitie :)) nu de alta dar vreau sa vad si eu filmul :P curiozitatea asta :)) chiar suna interesant filmul :X
VictorMan pe 6 octombrie 2009 23:07
Ma bucur ca au gasit ce trebuiau ei sa gaseasca astfel incat post-productia acestui film sa se puna pe roate. Sunt sincer foarte interesat sa urmaresc filmul in special pentru scenariu, al carui subiect nu e chiar strain dar care are intr-adevar (intotdeauna a avut) un potential dramatic. Sigur, evident ca o sa aiba si succes comercial din motive corecte, dar eu cred ca pot sa afirm de pe acuma ca, daca punerea in scena nu o sa fie o melodrama asa cum s-a mai intamplat la diverse filme cu subiecte... ma-ntelegi, profunde, chestia asta britanica o sa aiba o atmosfera care ar aduce usor cu un Basic Instinct, un Eyes Wide Shut si (poate) un Original Sin - cate putin din fiecare.
Singura chestia de care ma mai intreba acuma e de ce naiba dureaza atat pana-l pun pe ecrane.

alex pe 6 octombrie 2009 23:24
si ce inseamna sa traiesti intr-o tara ca Uk sau US. Cred ca in RO se pot face 10 petitii si nu il vor cumpara distribuitorii....nu ca ar renta pentru ei, toata lumea asteapta sa "scape" pe net.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells