Ce farsă i-a făcut Michael Jackson lui Russell Crowe

de Cristina Grigore în 23 Mai 2016
„Păcăleala” a ţinut ani de-a rândul… povesteşte starul lui The Nice Guys

Invitat să vorbească despre ultimul său film, The Nice Guys  - alături de colegul său de platou, Ryan Gosling - actorul Russell Crowe a dezvăluit in show-ul de comedie a lui Graham Norton (BBC One) legătura sa neobişnuită cu starul muzicii pop, Michael Jackson.

El a povestit cum Michael i-a făcut, ani de-a rândul, o farsă cel puţin neobişnuită. „A prins obiceiul ca, indiferent unde eram cazat, să sune la hotel, să ceară legătura în camera mea şi să-mi vorbească pe de fel de voci ciudate”.

„Nu l-am întâlnit niciodată! Am povestit asta doar câtorva persoane, la început, nu vroiam să se zică că sunt nebun… Însă când am început să discut cu oameni care îl cunoşteau bine, mi s-a spus: ‘Da, face asta tot timpul”, a continuat el.

“Şi eu făceam asta – când aveam 11 sau 12 ani… (Michael) era la început foarte protocolar, ca şi când era cineva din echipa de management a hotelului şi se exista nu ştiu ce problemă. Dacă mă enervam puţin, atunci se amuza şi zicea ‘Nu te teme, Russell, e doar Michael!”, a mai spus actorul.

Şi Gosling a avut ceva amuzant şi neobişnuit de povestit. El şi-a amintit un moment mai puţin plăcut, petrecut la un salon de masaj turcesc, când s-a trezit cu faţa în burta plină de păr a maseor-ului, într-o mişcare de arcuire a spatelui.

Exploreaza subiecte similare:

michael jackson, Russell Crowe, actor, The Nice Guys

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 octombrie 2018 11:46
Iata ca aflam cu simpatie despre unele farse neobişnuite pe care starul muzicii pop, Michael Jackson, le facea in timpul vietii, cunoscutilor sau mai putin cunoscutilor sai prieteni...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells