Ce erou negativ îi va lua locul lui Thanos

de Gloria Sauciuc în 1 Dec 2019
Black Panther 2 este filmul în care avem șansa de a face cunoștință cu acest nou erou negativ

O informație de la o sursă din interiorul studioului Marvel, citată de https://bgr.com/, arată ce villain va lua locul lui Thanos în Faza a 5-a a Marvel Cinematic Universe.

Evenimentele din Endgame permit studioului Marvel să ia de la zero poveștile din următorul deceniu al Universului Cinematografic Marvel. Cunoaștem deja numele tuturor filmelor și serialelor TV din Faza a 4-a, iar Faza a 5-a are deja opt date de premieră confirmate oficial. Însă Marvel trebuie să reconstruiască echipa Avenger-ilor înainte ca următoarea saga Endgame să apară, așa că Avengers 5 ar putea să fie mai restrâns. Însă ce altceva mai trebuie să construiască Marvel de la zero? Un erou negativ atât de periculos ca Thanos...

Endgame a făcut ca MCU să îl piardă pe cel mai mare și mai rău erou negativ. Infinity War și Endgame au ajutat studioul Marvel să dea viață unuia dintre cei mai reușiți eroi negativi din istoria filmului, însă acum acesta nu mai este. Thanos era la fel de important pentru MCU ca și Darth Vader pentru Star Wars, comentează bgr.com, însă a trebuit să așteptăm până la stadiul final al Fazei 3 pentru a-i descoperi toate valențele personajului. Fanii au lansat deja speculații despre cine ar putea să fie următorul erou negativ, iar Marvel cel mai probabil va oferi indicii despre acesta în scenele de după generic ale filmelor Fazei 4, așa cum a făcut și cu Thanos.

Black Panther 2 este filmul în care avem șansa de a face cunoștință cu acest nou erou negativ, mai mult decât noul film din seria Fantastic Four. Bgr.com scrie că Doctor Doom ar putea fi următorul erou negativ din MCU. Black Panther, care are premiera în mai 2022, va fi al doilea film din Faza 5. Iar dacă Doom va fi unul dintre eroii negativi din Black Panther 2, probabil îl vom întâlni mult mai devreme decât în scenele de după generic ale filmelor di faza 4.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther 2, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Părerea ta

Spune-ţi părerea
jacksparrow pe 1 decembrie 2019 17:08
Nu cred ca Doctor Doom se ridica la nivelul lui Thanos, eu spun ca urmatorul villian care ii va lua locul va fi Galactus.
ishmael pe 2 decembrie 2019 09:23
Doctor Doom a fost irosit in doua Fantastic Four, nu cred ca il vor reabilita

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells