Ce a însemnat pentru Brie Larson rolul lui Captain Marvel

de Cristina Grigore în 5 Dec 2018
Actriţa are rolul primei supereroine în rol central din filmele Marvel

Într-un interviu acordat Collider.com despre filmul Captain Marvel, interpreta personajului central, Brie Larson, a vorbit despre experienţa sa în rol – o schimbare majoră în producţiile Marvel, unde supereroinele au apărut exclusiv în roluri secundare, şi unul dintre lucrurile reamintite în mai toate discuţiile despre film.

„Nu ştiu cu ce este diferit un astfel de film. Sinceră să fiu, nu vreau să fie privit aşa. Să se vorbească despre prima supereroină din UCM ş.a.m.d….E ca şi cum ai spune «Wow, femeile pot face şi ele ce fac bărbaţii? Ce concept nebunesc!». Cu cât vorbim mai mult despre lucrul acesta mi se pare că perpetuăm ideea că aşa ceva nu este posibil. Dacă nu a fost aşa până acum, a fost greşit. Acum facem doar ceea ce era natural să fie făcut”, a spus Larson.

Actriţa a vorbit şi despre întâlnirea cu Kelly Sue DeConnick, cea care a adus-o în prim plan pe Carol Danvers în benzile desenate şi a servit drept consultant la filmări.

Filmul acesta nu s-ar fi făcut dacă nu ar fi fost ea şi îi sunt recunoscătoare pentru acest personaj. Acum mergem practic pe cărarea trasată ea”, a menţionat Larson.

Captain Marvel ajunge în cinematografele noastre anul viitor, pe 8 martie. 

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Captain Marvel

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Andrey92 pe 5 decembrie 2018 16:37
Nu a insemnat nimic, in cel mai fericit caz, iar in cel mai rau (si probabil) dezgust si sila.
Felul in care aceasta femeie o joaca pe Captain Marvel este aproape la fel de sec ca si interpretarile neinsufletite ale lui Kristen Stewart din Twilight.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells