Cazul lui Richard Jewell, din 14 februarie pe marile noastre ecrane

de Cinemagia în 13 Feb 2020
Nedreptățit, ajunge pe lista de suspecți a FBI-ului și este acuzat de terorism

Cazul lui Richard Jewell, film nominalizat la Oscar 2020 pentru interpretarea lui Kathy Bates, rulează din 14 februarie pe marile noastre ecrane. Este povestea adevărată a unui om acuzat pe nedrept de media și de FBI și lupta lui pentru a-și recăpăta imaginea, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Este o poveste pe care Clint Eastwood - aici în calitate de regizor - își dorea de mult s-o spună pentru că lui Richard merită să-i fie făcută dreptate. În distrubuția filmului îi regasim pe Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Olivia Wilde, Kathy Bates, Jon Hamm.

Subiectul filmului este atentatul cu bombă de la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, când - datorită vigilenței lui Jewell (Paul Walter Hauser) - unul dintre agenții de securitate care asigurau paza stadionului, o mulțime de vieți au fost salvate.

Explozia a avut totuși loc, însă acest lucru s-a petrecut pe fondul retragerii spectatorilor de pe stadion, fiind evitată astfel o tragedie și mai mare. Cu toate acestea, viața lui Jewell a fost dată peste cap. Nedreptățit de presă ajunge pe lista de suspecți a FBI-ului și este acuzat de terorism. Filmul prezintă drama prin care Richard Jewell trece pentru a scăpa de acest stigmat.

Exploreaza subiecte similare:

Richard Jewell, Kathy Bates, Paul Walter Hauser

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells