Căutăm experți Oscar. Start Concurs predicții Oscar 2017!

de Gloria Sauciuc în 1 Feb 2017
Premii oferite de STAR, cărți ecranizate de la Nemira și Art, plus DVD-uri ProVideo cu filme premiate la Oscar în trecut

Ca în fiecare an, Cinemagia organizează concursul cu premii de „Predicții Oscar”. Previzionarea palmaresului Oscar este la fel de grea în fiecare an, dar, dacă sunteți pe această pagină, înseamnă că vă tentează și acceptați provocarea noastră de a face predicții înainte ca palmaresul Osar 2017 să fie anunțat…

Înscrieți-vă, așadar, la Concurs, chiar acum! Pe 27 februarie 2017, ora României, Premiile Academiei Americane de Film vor fi acordate în cadrul Galei Oscar.

Procesiunea pe covorul roșu va începe la ora 00.30 a României, transmisă de canalul E!. Digi24 și Digi Film vor difuza live, exclusiv în România, ceremonia. Gala propriu-zisă începe în jurul orei 3 a.m.

Previzionaţi până duminică, 26 februarie, ora 23.59, care dintre nominalizații pentru fiecare din cele 24 de categorii va primi statueta și unul dintre cele zece premii puse la bătaie în concursul de predicții poate fi al vostru.

Anul acesta, premiile sunt oferite de STAR, de editurile Nemira și Art și de ProVideo, ce pune în joc filme premiate la Oscar în trecut. Succes la vot şi nu uitaţi să citiţi Regulamentul! Ne întâlnim şi pe forum ca să discutăm cum și de ce am votat. Acolo veți găsi, pe parcurs, ponturi pentru predicții.

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andystarx pe 7 februarie 2017 22:50
Nu pot vota decat la prima categorie,nu pot trece mai departe ! Astept un raspuns !
balana pe 25 februarie 2017 10:16
Așa le am zis și eu pe Facebook și mi au răspuns nonșalant ca ba da,se poate....si uite ca nici acum nu poți intra în aplicație sa votezi mai departe de prima categorie....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells