Câştigă primul volum al trilogiei Millennium

12 Ian 2012
Câştigă primul volum al trilogiei Millennium

Numai la Grand Cinema Digiplex, in fiecare joi, in perioada 05-27 ianuarie poti castiga primul volum al trilogiei "Millenium" – "Barbati care urasc femeile" scris de celebrul Stieg Larsson. Scriitorul suedez care a batut toate recordurile de vanzare cu aceste volume descoperite si publicate dupa moartea sa. Vino sa vezi filmul Fata cu un dragon tatuat (IM-18) de la ora 20:30. Dupa film se organizeaza o tombola pe baza biletelor de la intrare. Cinci exemplare din primul volum al trilogiei Millenium vor fi oferite castigatorilor.

Grand Cinema Digiplex este cel mai mare cinematograf complet digitalizat din tara, acoperind o suprafata totala de 14.000 mp si oferind peste 2600 de locuri de vizionare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, oferindu-le astfel cinefililor o varietate mai mare de optiuni si cele mai inalte standarde de calitate a imaginii si sunetului.

Cu cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete extinse de proiectie 3D, cu unghiuri perfecte de vizibilitate si locurile sale ultra-confortabile, Grand Cinema Digiplex va deveni destinatia premium preferata pentru vizionarea de filme, oferind o gama extinsa de noi experiente cinematografice sub un singur acoperis.

Printre acestea se numara: Grand ULTRA & Grand EPIKA – doua sali cu ecrane de mari dimensiuni, care le vor oferi vizitatorilor o experienta video si audio de exceptie si salile VIP Grand STUDIOS, cu facilitati si design premium celor care doresc sa se bucure de o experienta cinematografica totala. Grand Cinema Digiplex este primul cinematograf din Romania cu fotolii ajustabile care asigura cel mai inalt nivel de confort existent in timpul vizionarii.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 13 ianuarie 2012 11:13
Nu stiu daca ma motiveaza acest premiu pentru a intra in competitie.
alex_il_fenomeno pe 15 ianuarie 2012 11:01
cred ca este o serie pe care oricine ar merita sa o aiba in casa .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells