Castelul Ghika, zugrăvit pentru Armand Assante

de Cinemagia în 12 Apr 2018
Filmul Vânătorul de spirite poate fi urmărit în cinematografele din România începând cu 20 aprilie

Castelul Ghika din comuna Dofteana, construit în stil italian la sfârșitul secolului al XIX-lea drept reședință pentru vânătoare, este unul dintre personajele cheie din filmul Vânătorul de spirite, cu Armand Assante și Răzvan Vasilescu în rolurile principale. În film castelul este proprietatea unui dandy neamț care este omorât de o femeie misterioasă împreună cu toți prietenii săi, iar după moartea acestuia clădirea este bântuită.

Assante – personajul care da și titlul flmului, Vânătorul de spirite – vine să înțeleagă ce se întâmplă în această clădire. Așa se face că o parte importantă din filmări a fost realizată în acest castel și în grădina lui spectaculoasă.

Pentru ca totul să arate impecabil, echipa de producție a zugrăvit o parte din interioare, cu mare atenție pentru a respecta designul inițial. Pentru film a fost construită și o bucătărie care a rămas a castelului și poate fi vizitată. De altfel, castelul are în apropierea să – într-o clădire care a ținut de partea administrativă – un mini hotel pensiune destinat turiștilor. 

The Wanderers – Vânătorul de spirite este o comedie horror cu accente de thriller supranatural regizată de Dragoș Buliga, cel care regizează și serialul Las Fierbinți, și a câștigat în ultimele luni câteva premii importante la festivalurile internaționale de gen. 

Exploreaza subiecte similare:

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter, Armand Assante, Dragoș Buliga

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 21:59
Poate macar asa renovam si avem grija de cladirile vechi si pline de istorie care fac parte din patrimoniul nostru national.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells