Castelul Ghika, zugrăvit pentru Armand Assante

de Cinemagia în 12 Apr 2018
Filmul Vânătorul de spirite poate fi urmărit în cinematografele din România începând cu 20 aprilie

Castelul Ghika din comuna Dofteana, construit în stil italian la sfârșitul secolului al XIX-lea drept reședință pentru vânătoare, este unul dintre personajele cheie din filmul Vânătorul de spirite, cu Armand Assante și Răzvan Vasilescu în rolurile principale. În film castelul este proprietatea unui dandy neamț care este omorât de o femeie misterioasă împreună cu toți prietenii săi, iar după moartea acestuia clădirea este bântuită.

Assante – personajul care da și titlul flmului, Vânătorul de spirite – vine să înțeleagă ce se întâmplă în această clădire. Așa se face că o parte importantă din filmări a fost realizată în acest castel și în grădina lui spectaculoasă.

Pentru ca totul să arate impecabil, echipa de producție a zugrăvit o parte din interioare, cu mare atenție pentru a respecta designul inițial. Pentru film a fost construită și o bucătărie care a rămas a castelului și poate fi vizitată. De altfel, castelul are în apropierea să – într-o clădire care a ținut de partea administrativă – un mini hotel pensiune destinat turiștilor. 

The Wanderers – Vânătorul de spirite este o comedie horror cu accente de thriller supranatural regizată de Dragoș Buliga, cel care regizează și serialul Las Fierbinți, și a câștigat în ultimele luni câteva premii importante la festivalurile internaționale de gen. 

Exploreaza subiecte similare:

The Wanderers: The Quest of The Demon Hunter, Armand Assante, Dragoș Buliga

Alte știri din cinema

Weekend la Castel: primul film al lui Hitchcock și fantasy-ul filmat la Cluj

Grădina plăcerilor și Tokyo Vampire Hotel, proiectate în premieră la Bonțida, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania

Premierele săptămânii 20-26 aprilie 2018

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Jurassic World 3 va fi un „science thriller”, spune Colin Trevorrow

Regizorul promite o reîntoarcere la stilul primului film din serie

Emma Stone şi Jonah Hill, în serialul Netflix Maniac

Primele imagini ale producţiei, ce va apărea anul acesta, au fost lansate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells