Cartea care sta la baza serialului Girlboss, difuzat pe Netflix, poate fi câștigată la concurs

de Cinemagia în 26 Apr 2017
Câteva exemplare sunt oferite cititorilor Cinemagia de Editura Publica

Ecranizarea memoriilor Sophiei sunt adaptate de Kay Cannon (Pitch Perfect și 30 Rock) pentru Netflix. Serialul e co-produs de Charlize Theron și în 21 aprilie au fost lansate 13 episoade.

Girlboss include povestea Sophiei Amoruso, dar, în același timp, este infinit mai mare decât ea. Este profund personală, dar și universală. Fiind plină de îndemnuri brute pentru trezirea la realitate („Nu ești un fulg de nea special"), de observații oneste și pătrunzătoare („Eșecul este invenția ta") și de povești din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal, #Girlboss vorbește despre foarte multe lucruri. Dovedește că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o (dacă ai făcut o facultate). În schimb, succesul este legat de încredere în instinctele tale și despre felul în care îți asculți intuiția, știind ce reguli să urmezi și pe care să le încalci.

Sophia Amoruso și-a petrecut anii adolescenței făcând autostopul, furând mărunțișuri și mâncând din tomberoane. Până să împlinească 22 de ani se resemnase cu munca, dar încă era falită, nu avea nicio perspectivă și se angajase într-un loc mediocru doar pentru că avea nevoie de asigurare medicală. Astfel a început să vândă haine vintage pe eBay. Opt ani mai târziu, a fondat și a devenit director economic și director de creație al Nasty Gal, o companie care vinde online haine și care valora mai mult de 100 de milioane de dolari și mai bine de 350 de angajați.

Sophia nu a fost niciodată un CEO tipic și a scris #Girlboss pentru cei din exterior (dar și din interior) care caută o cale unică spre succes, chiar și atunci când calea este foarte nesigură și presărată cu negativiști. Cartea include povestea Sophiei Amoruso, dar, în același timp, este universală, fiind plină de îndemnuri brute pentru trezirea la realitate, de observații oneste și pătrunzătoare și de povești din spatele cortinei despre ascensiunea unui business.

#Girlboss dovedește că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o (dacă ai făcut o facultate). În schimb, succesul este legat de încredere în instinctele tale și despre felul în care îți asculți intuiția, știind ce reguli să urmezi și pe care să le încalci. #Girlboss e un curent, o filosofie despre cum poate fi transformată munca într-o aventură amuzantă. Sophia ne încurajează să ne asumăm trecutul de care, la un moment dat, ne-a fost rușine.

„Cenușăreasa tehnologiei.” The New York Times

„Noul fenomen al modei.” Forbes

„Pur și simplu genială.” Huffington Post

Vă invităm să participaţi la concurs!

Exploreaza subiecte similare:

Kay Cannon, Pitch Perfect, 30 Rock, Charlize Theron, Girlboss 

Alte știri din cinema

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells