Carey Mulligan era să fie arestată în timpul filmărilor la Drive

de Cristina Grigore în 30 Nov 2011
Carey Mulligan era să fie arestată în timpul filmărilor la Drive

Într-un interviu acordat revistei americane New York, Carey Mulligan a dezvăluit că în timpul filmărilor la Drive a fost la un pas de a fi arestată, după ce, din cauza multelor doze de băutură energizantă ingerate, a început să conducă în zig-zag, gata să piardă controlul volanului.

Actriţa, care a locuit împreună cu regizorul Nicolas Winding Refn în timpul producţiei, se îndrepta cu maşina spre locuinţa acestuia când a avut loc neplăcutul incident.

„Îl transportam adesea cu maşina pe Nicolas de la muncă, acasă şi invers, în timpul filmărilor la Drive. Eu nici măcar nu am avut atât de lucru la filmul asta, doar apăream pe platourile de filmare şi mă holbam la Ryan Gosling din când in când – într-o singură zi am filmat până dimineaţa la ora două. Nicolas a făcut un film despre şoferie, însă el nici măcar nu ştie să conducă”, a declarat amuzată Carey.

„Nu mai încercasem o băutură energizantă până atunci, dar în ziua aceea înghiţisem vreo cinci-şase şi îmi ziceam ‚Wow, asta e cel mai tare lucru din lume!’. Ne-am urcat în maşina mea şi am condus prin Los Angeles până la casa în care locuia alături de părinţii lui. Eu încercam să ţin drumul drept, însă capul îmi exploda de la energizante şi cred că începusem să conduc în zig-zag. N-am apucat să mă dezmeticesc - o maşină de poliţie mi-a făcut semn să trag pe dreapta”.

Mulligan a scăpat până la urmă fără nicio sancţiune, după ce poliţistul s-a convins că nu consumase alcool. Omul legii a trecut cu vederea până şi înfățișările ciudate ale celor doi (îmbrăcaţi lejer după o zi întreagă de filmări) din care ieşeau în evidenţă papucii roz, pufoşi, ai actriţei.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 30 noiembrie 2011 14:40
Mda, se mai intampla cum spune-ti voi.
alex_il_fenomeno pe 30 noiembrie 2011 16:29
amuzanta patania actritei .
Bayard pe 30 noiembrie 2011 17:40
Amuzant :) ....
JoJoMovie pe 30 noiembrie 2011 22:13
Papuci roz, pufosi... :=)) (chiar poti conduce in asa ceva?)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells