Care actriţă este mai bogată decât Oprah?

de Cristina Grigore în 18 Mai 2013
Află şi cine se află pe locul întâi în topul celor mai bogate celebrităţi

Aflată la un moment dat pe prima poziţie a unui top ce enumera femeile celebre din industria divertismentului, Oprah Winfrey a cedat anul acesta prima poziţie fostei vedete a serialului Seinfeld, arată cei de la CelebrityNetworth.com, în  clasamentul recent publicat al starurilor cu cele mai mari averi.

Julia Louis Dreyfus este posesoarea a 3 miliarde de dolari, cu 300 de milioane de dolari mai mult decât Oprah şi cea de-a patra celebritate a lumii în topul bogătaşilor. Actriţa nu a obţinut însă toţi aceşti bani de pe urma serialului ce a făcut-o celebră. Majoritatea i-a moştenit, dar nici veniturile obţinute cu Seinfeld nu au fost neglijabile. Ambii săi colegi de serial, Jerry Seinfeld şi Larry David, se află pe lista celebrităţilor foarte bogate, cu o avere estimată la 800 de milioane de dolari.

Personalitatea cea mai împlinită financiar din industria divertismentului este însă George Lucas – în mare parte datorită recentei vânzări a lui Star Wars către Disney – cu o avere estimată la 7,3 miliarde de dolari. Este urmat, pe locul trei, de Steven Spielberg (3 miliarde de dolari) şi pe 17 de James Cameron (700 de milioane de dolari).

J.K. Rowling se află pe locul nouă în clasament, cu o avere de 1 miliard de dolari, iar una din poziţionările surprinzătoare din top este cea a lui Keanu Reeves, deţinătorul a 350 de milioane de dolari, mai mult decât Will Smith, ale cărui conturi în bancă însumează doar 200 de milioane de dolari. Poţi consulta aici lista completă a celor mai bogate celebrităţi.

Exploreaza subiecte similare:

Oprah Winfrey, Julia Louis-Dreyfus, Seinfeld, George Lucas, Steven Spielberg, Keanu Reeves, James Cameron

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
octavinspector pe 19 mai 2013 01:17
Jack Nicholson 400 mil. $ ... nice !!
cosmin742000 pe 19 mai 2013 16:54
Astia sunt mici copii pe langa Maria Sa Maria Sharapova
leo26 pe 21 iulie 2014 01:08
Ai vrut sa faci o gluma? sau vrei sa dovedesti ca esti blegut?
mihaigeniu pe 19 mai 2013 22:52
de unde are actrita din Seinfreld atatia bani?!
alex_il_fenomeno pe 22 iunie 2013 11:02
Nu ma asteptam, sincer...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells