Caravaggio: The Soul and the Blood, de joi, 21 iunie, la Happy Cinema

de Cinemagia în 19 Iun 2018
Documentarul are la bază o cercetare minuțioasă asupra vieții tumultoase a artistului

Joi, 21 iunie, de la ora 19, la Happy Cinema București are loc prima difuzare a documentarul Caravaggio: The Soul and the Blood iar prețul unui bilet este de 26 de lei. În perioada 21 – 24 iunie documentarul Caravaggio: The Soul and the Blood  va fi reprogramat pe marele ecran. Spectatorul va descoperi o parte din secretele ce se ascund în spatele capodoperelor unui artist revoluționar. 

Caravaggio: The Soul and the Blood continuă seria documentarelor de artă difuzate la cinema și este o călătorie emoționantă de-a lungul vieții unuia dintre cei mai misterioși și controversați pictori. Un artist revoluționar, Michelangelo Merisi da Caravaggio a fost privit cu ochi aspri de către contemporanii săi, călătorind dintr-un loc în altul în Milan, Florența, Napole și Malta. A lăsat în urmă 40 de opere de artă ce se regăsesc în prezent în 15 muzee din lume.


Documentarul are la bază o cercetare minuțioasă asupra vieții tumultoase a artistului, care și-a pus amprenta asupra creațiilor sale. Capodoperele lui Caravaggio își au ecourile în experiențele personale ale artistului, un geniu care a refuzat să se supună normelor de atunci, un pionier și un spirit torturat în același timp.

Realizat de creatorii Florența și galeria Uffizi 3D: o călătorie în inima Renașterii, Caravaggio: The Soul and the Blood este documentarul contrastelor dintre lumină și umbră atât din punctul de vedere al stilului de filmare, cât și din perspectiva unei rafinate analize a acestei personalități marcante.

Program Caravaggio: The Soul and the Blood:
21 iunie ora 19:00
22 iunie ora 19:00
23 iunie ora 19:00
24 iunie ora 17:00

Happy Cinema București se află pe Șoseaua Progresului nr. 151-171.

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells