Cara Delevingne: „în timp ce Valerian se aruncă în misiune cu capul înainte, Laureline vine cu strategia”

de Gloria Sauciuc în 17 Iul 2017
Valerian și Orașul celor o mie de planete are joi avanpremiera, intrând de vineri, 21 iulie, în cinematografele din toată țara

Cara Delevingne a fost atrasă de puterea, inteligența Sergentului Laureline și de faptul că e foarte muncitoare și hotărâtă, spunând mereu lucrurilor pe nume, reiese dintr-un interviu video acordat de actriță, pe care îl publicăm mai jos. „Trece cu brio peste provocări, indiferent de natura lor”.

Legat de personajele feminine puternice pe care Luc Besson le-a adus în cinematografie, Cara confirmă că personajul ei este la fel de capabilă să rezolve diverse situații pe cât este Valerian. „Laureline  cunoaște tot ce mișcă în orașul Alpha, de la rase de extratereștri la coduri”.

Dincolo de cunoștințele pe care le posedă, Laureline pare și foarte calculată, din spusele tinerei actrițe. „Dacă Valerian se aruncă cu capul înainte într-o misiune, Laureline vine cu strategia”.

Sergent Laureline este percepută de ceilalți ca fiind o tipă extraordinară, a mai declarat Cara Delevingne. Foarte inteligentă, foarte puternică, independentă, cu o inimă de aur, romantică fără să lase asta să se vadă.  Ajunge să se îndrăgostească în timp ce salvează Universul. El e pierdut fără ea, sau cel puțin asta crede Laureline.

Filmul, din punct de vedere vizual, îți taie răsuflarea. Spectatorii vor părăsi sala încărcați cu atât de multă informație și cunoscând o multitudine de personaje, promite Cara.

Evenimentele principale ale filmului Valerian și orașul celor o mie de planete încep în anul 2740. Clasică și familiară, dar extrem de exotică și interesantă, această aventură epică îi are în centru pe maiorul Valerian ( DeHaan ), un operativ al guvernului şi o stea în ascensiune în armata umană, un războinic extraordinar, cu un al șaselea simț al tacticii, cunoscut pentru curajul său.

El e însoțit în călătoriile sale prin spațiu de partenera sa, sergent Laureline (Delevingne), a cărei inteligență înnăscută este completată de hotărâre, de independența feroce și de impresionantă forță psihică.
Valerian și Laureline se îndreaptă către planeta părăsită Kirian, unde au misiunea să se infiltreze în subteranul aglomerat al Pieței Mari Interdimensionale. La ordinele ministrului Apărării (Hancock), ei au fost îndrumați să recupereze ultimul supraviețuitor din echipă, Mül Converter - o creatură minusculă cu puteri miraculoase care i-ar putea ajuta să salveze o civilizație pașnică presupusă a fi pierdută în istorie.

Cu convertorul ca marfă prețioasă la bordul navei lor spațiale, „The Intruder”, Valerian și Laureline urmează călătoria spre Alpha, stația spațială masivă cunoscută în întreaga galaxie ca „Oraşul celor o mie de planete”.

Exploreaza subiecte similare:

Valérian and the City of a Thousand Planets, Cara Delevingne, Luc Besson

Alte știri din cinema

Iată cele 10 sfaturi pe care Brad Pitt ar fi vrut să le primească înainte de relația cu Jolie

După 11 ani de relație și divorţul traumatizant de Angelina Jolie, Brad Pitt a pus pe hârtie un decalog al unei relații fericite

Coco, emoţionant până la lacrimi

Animaţia Pixar, ce se lansează astăzi în cinematografele noastre, este o aventură vibrantă, amuzantă, despre familie, unitate şi înţelegere

Comedia Mame bune şi nebune 2, o nouă perspectiva asupra Crăciunului

„Intenţia este aceea de a dărâma o parte din normele prin care ne torturăm spunându-ne că nu suntem mame suficient de bune”, spune producătoarea filmului

Atacul terorist din Manchester, în sezonul 8 al serialului „Crime care au şocat Marea Britanie”

Reconstituri dramatice, declaraţii ale martorilor, interviuri ale poliţiştilor, filmări de arhivă şi mărturii ale victimelor şi familiilor implicate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells