Captain Mavel are viaţă lungă în MCU. Contractul lui Brie Larson cuprinde şapte filme

de Cristina Grigore în 16 Mai 2019
Unul din filmele în care am putea-o vedea este Nova, un titlu cu şanse să apară în curând în planurile studioului

Potrivit noilor informaţii obţinute de TheHollywoodReporter.com, Brie Larson, interpreta lui Captain Marvel în Universul Cinematografic Marvel/Marvel Cinematic Universe, a semnat cu studioul un contract ce cuprinde şapte filme.

Un zvon legat de numărul peliculelor în care Lason va îmbrăca costumul de supereroină a apărut şi în toamna lui 2018, când actriţa a evitat să confirme în câte producţii a semnat să participe. După ce şi-a făcut intrarea în UCM prin intermediul filmului Captain Marvel (lansat anul acesta, pe 8 martie) şi a revenit apoi în Avengers: Endgame, Larson ar mai urma să apară în alte cinci producţii.

Cum producătorii păstrează tăcerea în legătură cu viitorul personajelor care vor continua seria Marvel, fanii au emis unele ipoteze legate de posibilele apariţii ale Captain Marvel: într-un film Guardians of the Galaxy (eroina a făcut, pentru o vreme, legătura cu Răzbunătorii), într-un film Nova (despre care Kevin Feige spunea recent că sunt şanse să intre în planurile Marvel) sau, cel mai probabil, într-un film Ms. Marvel (o fostă admiratoare a lui Captain Marvel, devenită şi ea supereroină).

Larson a primit pentru povestea de origine a lui Captain Marvel 5 milioane de dolari, cu 3 milioane mai mult decât salariul lui Chadwick Boseman pentru Black Panther (2018) şi de zece ori mai mult decât primea în 2008 Robert Downey Jr. pentru Iron Man (care însă, datorită popularităţii de care s-a bucurat persoanjul său, dar şi filmelor Marvel în care acesta a apărut, a ajuns în scurtă vreme la remuneraţii uriaşe).

Exploreaza subiecte similare:

Captain Marvel, Avengers: Endgame, Brie Larson

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells