Captain America: Civil War încheie în forţă a doua săptămână la box-office şi scrie istorie pentru Universul Cinematografic Marvel

de Cristina Grigore în 16 Mai 2016
Cu această ultimă lansare, UCM a atins limita de 10 miliarde de dolari încasări obţinute internaţional

După un debut covârşitor la box office-ul american – aproape 180 de milioane de dolari – Captain America: Civil War reduce din încasări, dar reuşeşte să obţină totuşi o cifră impresionantă – 72,5 milioane de dolari. Rămâne astfel să domine clasamentul până la viitorul blockbuster, dar reuşeşte şi o performanţă remarcabilă pentru seria producţiilor cu supereroi Marvel.

Potrivit Deadline.com, succesul internaţional fulminant obţinut de către Civil War a făcut ca Universul Cinematografic Marvel să atingă 10 miliarde de dolari încasări. Pelicula a obţinut 645 milioane de dolari în afara Statelor Unite, iar totalul încasărilor ajunge acum la 940 de milioane, ceea ce îl plasează pe locul şase în topul celor mai de succes filme cu supereroi din toate timpurile.

Money Monster, filmul lui Jodie Foster cu George Clooney şi Julia Roberts, nou-intrat în clasamentul american, a obţinut 15 milioane de dolari şi locul trei, în vreme ce horror-ul The Darkness, cu Kevin Bacon şi Radha Mitchell, a intrat în top pe locul patru şi a strâns doar 5,1 milioane de doari din vânzarea biletelor.

The Jungle Book a trecut pe locul doi – cu 17,7 milioane de încasări în acest week-end, dar un total internaţional de 828 milioane – în vreme ce pe a cincea poziţie în box office se află comedia Mother’s Day (3,2 milioane de dolari încasări).

Exploreaza subiecte similare:

Captain America: Civil War, Money Monster, The Darkness, The Jungle Book, Mother's Day

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
danny987 pe 16 mai 2016 10:52
Merge bine Capitanu';ca tot veni vorba,upgradati numerele pentru Kung -Fu Panda 3 pe Romania!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells