Când încep filmările la Wolverine 3

de Cristina Grigore în 6 Mar 2015
Pelicula, momentan neintitulată, se va lansa în martie 2017

Noile aventuri ale lui Wolverine vor ajunge pe marile ecrane în 2017, la începutul lunii martie, iar filmările producţiei – momentan neintitulate – vor demara la începutul lui 2016, anunţă Deadline.com, ce preia anunţul recent făcut pe Twitter de James Mangold.

Hugh Jackman îşi va relua îndrăgita partitură. Actorul a declarat nu demult că ar dori să poată interpreta acest rol „până la moarte”.

Între timp, vor ajunge pe marile ecrane, anul viitor, X-Men: Apocalypse şi Deadpool. Jackman a declarat că şi-ar dori o scurtă apariţie în Deadpool. „Sunt mereu unul împotriva altuia în benzile desenate şi dau mereu bine împreună, aşa că mi-ar plăcea să apar alături de el”, a spus el.

Pe Hugh Jackman îl puteţi vedea din 6 martie pe marile noastre ecrane, în Chappie, pelicula SF regizată de Neil Blomkamp, în care mai joacă Sigourney Weaver, Sharlto Copley şi Dev Patel.

Exploreaza subiecte similare:

Untitled Wolverine Sequel, Hugh Jackman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 6 martie 2015 10:05
De abia astept sa vad filmul insa pana in 2017 mai este mult si bine ;)
spartacus pe 6 martie 2015 10:40
Il respect pe omul asta. Spre deosebire de multi actori cu fite si figuri in cap, care au devenit cunoscuti datorita rolurilor unor eroi si apoi nu au mai vrut sa joace acel rol (desi ar fi avut numai de castigat din toate p.d.v.), Jackman chiar a spus ca ar vrea sa joace acest rol care l-a facut celebru "pana la moarte". Ce bine (si) pentru noi!
geo_gabi pe 6 martie 2015 10:47
Noi aventuri marca Wolverine - sounds good !!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells