Campania de promovare a recrutării în armata americană, cu actorul Jonathan Majors, este sistată după arestarea acestuia

de Gloria Sauciuc în 27 Mar 2023
„Jonathan Majors este nevinovat și, probabil, victima unei altercații cu o femeie pe care o cunoaște”, relata avocatul actorului duminică

Actorul Jonathan Majors (Kang din Universul Cinematografic Marvel și oponentul lui Adonis Creed în Creed III, foto) a fost arestat sâmbătă, după o altercație, scrie The Hollywood Reporter. În urma incidentului, armata americană a sistat campania de promovare a recrutării, mai notează THR. 

„Armata Statelor Unite a aflat de arestarea lui Jonathan Majors și suntem preocupați de acuzațiile care i se aduc în acest context”, declara purtătoarea de cuvând a biroului de presă al Armatei americane, duminică. „Deși domnul Majors este nevinovat, până la proba contrară, prudența ne cere să sistăm difuzarea reclamei până ce se încheie ancheta”.

Armata a dat deja publicității două reclame în care joacă actorul din Creed III, până ce acesta a fost arestat sâmbătă în timpul unei altercații cu o femeie de 30 de ani, în locuința sa. Ca răspuns, avocatul acestuia, Priya Chaudhry, declara că arestarea „a fost rezultatul procedurii standard în asemenea cazuri, și aceasta este singura cauză a arestării”, așteptându-se să se renunțe la acuzații.

„Majors este complet nevinovat și probabil victima unei altercații cu o femeie din familia sa. Toate probele indică faptul că e nevinovat și că nu a agresat-o fizic...”

Sâmbătă, poliția din New York era chemată la reședința actorului, după care acesta era arestat fără incidente, fiind acuzat de strangulare, agresiune și hărțuire. Totuși, sâmbătă seara actorul nu mai era în arest. Așa cum declară poliția, femeia agresată ar fi fost rănită la cap și la gât și dusă la spital.

Surse din armată declară că următoarea tură de reclame urmează să vină în august, iar investițiile pentru promovarea recrutării ar fi majore.

Anul acesta i-a adus succese importante lui Majors (cunoscut din Devotion), cu roluri lăudate atât în seria Creed cât și în Ant-Man. Rolul lui Kang, jucat prima dată în serialul Loki, îl va aduce în centrul producției Avengers: The Kang Dynasty în 2025, împreună cu un posibil rol în cel de-al doilea sezon al serialului Disney+ despre zeul cel neascultător.

Exploreaza subiecte similare:

Jonathan Majors, Creed III, Loki, Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells