Călugăriţa: Misterul de la mânăstire, din 7 septembrie la cinema

de Cinemagia în 28 Aug 2018
Demian Bichir și Taissa Farmiga sunt protagoniștii horror-ului

Producătorul James Wan, regizorul seriei de succes „Trăind printre demoni 1 şi 2” dezvăluie un nou colţ întunecat al universului horror cu filmul „Călugariţa: Misterul de la mânăstire”. Regizat de Corin Hardy şi produs de Wan împreună cu Peter Safran, filmul are premiera în cinematografele din ţară pe 7 septembrie.

După ce o tânără călugăriţă de la o mânăstire din România se sinucide, un preot cu un trecut zbuciumat (Demián Bichir) şi o măicuţă novice (Taissa Farmiga) sunt trimişi de Vatican să investigheze cauzele. Împreună trebuie să descopere secretul profan care ameninţă abaţia. Riscându-şi vieţile, credinţa şi chiar sufletele, aceştia se vor confrunta cu forţa malefică a calugăriţei demonice, pe care publicul a mai văzut-o în filmele „Trăind printre demoni”. Toate acestea vor transforma mânăstirea într-un câmp de luptă îngrozitor între cei vii şi cei blestemaţi.

Corin Hardy regizează filmul după un scenariu scris de Gary Dauberman („It”), bazat pe o poveste de James Wan şi Dauberman. Richard Brener, Walter Hamada, Dave Neustadter, Gary Dauberman, Michael Clear şi Todd Williams sunt producători executivi.

New Line Cinema prezintă „Calugăriţa: Misterul de la Mânăstire”, o producţie Atomic Monster/ Safran Company care are premiera pe marile ecrane din ţară pe 7 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

The Nun, James Wan, Gary Dauberman, Corin Hardy, Taissa Farmiga, Demián Bichir

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 28 august 2018 18:04
nu pot sa cred ce traducere de cacao are,bine ca stiu despre ce este vorba in film ca altfel titlul ma facea sa stau departe de pelicula,dar poate sa atraga populatia credincioasa pana peste cap a Romaniei :)))))) mor

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells