Bruce Willis a fost concediat de Woody Allen. Iată motivul!

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2015
Willis a fost, de asemenea, eliminat din „Eroi de sacrificiu 3”, după o dispută legată de contract

Bruce Willis a renunţat la cel mai recent film al lui Woody Allen, potrivit publicației Deadline. Şi se pare că nu a fost alegerea lui. Filmul, încă fără titlu, îi are în distribuţie pe Blake Lively, Kristen Stewart („Amurg”) şi Jesse Eisenberg („Reţeaua de socializare”).

Allen e faimos pentru faptul că face redistribuţie în plin proces de filmare... 

Potrivit Deadline, Willis a trebuit să plece din cauza unui conflict legat de program. El plănuieşte să joace într-o viitoare adaptare pe Broadway a romanului clasic „Misery” a lui Stephen King. Jeff Sneider a postat apoi pe Twitter că Willis a fost de fapt concediat.

Nu este prima dată când Allen a renunţat la un actor în timpul filmărilor. Allen e faimos pentru faptul că face redistribuţie în plin proces de producţie. Christopher Walken și Sam Shepard au fimat amândoi pentru rolul lui Peter în „September” (1987) înainte să fie în cele din urmă înlocuiţi cu Sam Waterston. Michael Keaton a fost înlocuit de Jeff Daniels după zece zile de filmare la „Trandafirul roşu din Cairo” (1985), iar Juliette Lewis a înlocuit-o pe Emily Lloyd în „Soți și soții” (1992) după ce filmase o periodă...

Pe de altă parte, circulă de ani de zile povești despre cât de dificil este să lucrezi cu Willis. Regizorul Kevin Smith a fost atât de sătul de comportamentul lui Willis, încât l-a făcut public, dedicându-i un capitol în memoriile sale, „Tough Sh-T”, despre cât de groaznic a fost să lucreze cu Willis la filmul „Poliţai în misiune”.

„El s-a dovedit a fi cel mai nefericit, acru și rău emo din câți am întâlnit la orice job avut vreodată”, a scris Smith. „Și ţineţi cont, am lucrat la Pizza Domino”.

Willis a fost, de asemenea, eliminat din „Eroi de sacrificiu 3”, după o dispută legată de contract. Ceea ce l-a făcut pe starul francizei, Sylvester Stallone, să posteze pe Twitter pe 6 august 2013: „Lacom și leneş... o formulă sigură pentru eşec în carieră”.

Indiferent de ce a plecat Willis, Allen face redistribuţie şi promite că producția nu va fi amânată. Reprezentanţii lui Willis au declarat pentru Business Insider că relatarea din Deadline, pe care am citat-o mai sus, este corectă şi că nu comenteză.

Exploreaza subiecte similare:

Blake Lively, Bruce Willis, Woody Allen, Kristen Stewart, Jesse Eisenberg

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells