Brie Larson se alătură distribuției lui Fast & Furious 10, anunță Vin Diesel

de Marina Florea în 10 Apr 2022
Fast & Furious 10 va fi penultimul capitol al seriei

Familia Fast and Furious crește pe zi ce trece. Actorul din Fast and Furious, Vin Diesel, anunța pe Instagram că Brie Larson, care joacă rolul lui Captain Marvel în Marvel Cinematic Universe, se va alătura distribuției lui Fast & Furious 10.

„Da, da, da... vedeți acest înger pe umărul meu, și probabil vă spuneți vouă înșivă: Ea este Captain Marvel. Cu siguranță aici avem parte de dragoste și de bucurie. Ceea ce totuși nu vedeți încă este noul personaj care va apărea din Fast 10. Nu aveți idee cât este de universală și de fascinantă ea în mitologia noastră. Dincolo de frumusețe, mintea ei... Oscarul ei, acest suflet sensibil care va adăuga ceva la care nu v-ați așteptat dar v-ați dorit. Fii binevenită în familie, Brie”, scria Diesel pe Instagram sâmbătă noapte.

Fast & Furious 10 va avea regia semnată de către Justin Lin și va ajunge în sălile de cinema în luna mai a lui 2023. Diesel va reveni în rolul lui Dom Toretto, alături de restul distribuției printre care Michelle Gibson, Ludacris, Sung Kang și de Charlize Theron, cea care l-a jucat pe eroul negativ Cypher în seria The Fate of the Furious.

Așa cum s-a anunțat în cursul acestui an, Jason Momoa și Daniela Melchior s-au alăturat la rândul lor distribuției din Fast & Furious 10, alăturându-se supereroilor care au făcut parte din familia Fast and Furious. Pe lângă Larson în rolul lui Captain Marvel, Momoa joacă rolul lui Aquaman în DC Universe iar Melchior a jucat rolul lui Ratcatcher II în The Suicide Squad a lui James Gunn. Alți membri ai familiei Fast and Furious care au jucat roluri de supereroi în seriile de filme Marvel și DC sunt Gal Gadot, John Cena, Kurt Russell, Michael Rooker, Idris Elba și Djimon Hounsou.

Anul trecut Dwayne Johnson, cel care a jucat rolul polițistului dur Luke Hobbs în cinci filme din seria Fast and Furious, a refuzat public o invitație din partea lui Diesel de a se întoarce în seria de filme cu urmăriri de mașini.

Fast & Furious 10 va fi penultimul capitol pentru actuala garnitură de actori; un al 11-lea film, tot în regia lui Lin, va fi ultimul film din actuala saga Fast.

Exploreaza subiecte similare:

Brie Larson, Captain Marvel, Fast & Furious 9, Vin Diesel, Fast & Furious 10

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells