Brie Larson a filmat scene din Avengers 4 înainte de a filma Captain Marvel

de Gloria Sauciuc în 26 Mai 2018
Captain Marvel va avea premiera pe 8 martie 2019, iar Avengers 4 pe 3 mai 2019
Scenele de după generic din Avengers:Infinity War duc cu gândul că soluția pentru a-l învinge pe Thanos și pentru a anula distrugerea pe care acesta a săvârșit-o ar fi puterile lui Captain Marvel. Puternica eroină își va face debutul în filmul din 2019, Captain Marvel, în care va juca Brie Larson, câștigătoare de Oscar. De asemenea, personajul ei va apărea în Avengers 4. În realitate, datorită faptului că Infinity War și următorul film Avengers au fost filmate simultan, Larson a reușit să filmeze mai întâi scenele din Avengers 4.
 
Evenimentele din Avengers 4, sequel-ul deocamdată fără un titlu care va fi din nou în regia fraților Russo, nu va divulga detalii din filmul Captain Marvel. O poveste despre geneza unei eroine, cu regia semnată de către Anna Boden și Ryan Fleck, va avea premiera înainte de Avengers 4 și va fi plasată în anii 90, înainte de evenimentele din Infinity War. Totuși, filmarea unor scene cu Captain Marvel înainte ca aceasta să aibă propriul ei film - și propria ei poveste - a fost un demers dificil. Stephen McFeely, unul dintre scenariștii de la Avengers 4, a pus astfel problema într-o discuție cu publicația Collider.
 
„Am fost într-o oarecare măsură în postură similară cu Spider-Man și Panther atunci când Brie urma să își filmeze scenele din Captain Marvel. Așadar, cu toate că nu pot să vorbesc despre ceea ce am hotărât atunci, a fost cu siguranță o discuție pe care a trebuit să o am cu Ryan și cu Anna, o discuție care nu a existat înainte să demarăm acest proces. Așadar, am vorbit cu ei să aducă (la aceeași masă) regizorii și să pregătească ceva care va funcționa pentru filmul nostru și care să nu compromită filmul lor”.
 
Așa cum a spus McFeely, MCU a mai făcut asta. Atât Spiderman cât și Black Panther au apărut în Captain America:Civil War înainte să devină eroii propriilor lor filme. Și, totuși, cu Captain Marvel complicațiile au apărut mai intense considerând secretul din jurul acțiunii lui Avengers 4 dar și povestea despre geneza lui Captain Marvel plasată în anii 90.
 

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Brie Larson, Anna Boden, Ryan Fleck

Alte știri din cinema

Tom Cruise, în Green Lantern Corps?

Starul nu a refuzat propunerea, dar a cerut modificări radicale ale scenariului

Scarlett Johansson este actrița cel mai bine plătită în 2018

O detronează pe Emma Stone cu cei 40,5 milioane de dolari obținuți din salariile primite în ultimele 12 luni

El va fi interpretul lui Bruce Lee în Once Upon a Time in Hollywood

Mike Moh va juca alături de Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie în filmul lui Tarantino

Primele informații despre intriga și personajele din Rambo V

Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria,

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 26 mai 2018 14:57
Ce costum de broscuță are (zici că e female Green Lantern :)).

Sper sa aibă costumul autentic (cu tricolorul românesc) în Avengers 4.

Măcar e blondă, ceea ce e ca-n comics.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells