Brangelina revine: Brad Pitt și Angelina Jolie „o iau de la capăt”

de Gloria Sauciuc în 5 Sep 2017
Ian Halperin, biograful celor doi, vorbește de o „consiliere spirituală”, într-o tentativă a celor doi de a „redeveni un cuplu”

Brad Pitt și Angelina Jolie o vor lua de la capăt, după ce au trecut prin consiliere de cuplu. Cei doi au luat prin surprindere opinia publică atunci când, anul trecut, și-au anunțat despărțirea. Totuși, cuplul perfect de la Hollywood se pare că are șanse să se reunească, scrie presa internaţională.

Ian Halperin, biograful celor doi, vorbește de o „consiliere spirituală”, într-o tentativă a celor doi de a „redeveni un cuplu”.

Cei doi actori de categorie A, care au șase copii împreună, și-au încheiat anul trecut relația de 12 ani dar au decis să o ia de la capăt împreună, după ce s-au revăzut pentru prima oară de la despărțire, declară Halperin. El a specificat: „Brad a făcut primul pas, apoi au căzut unul în brațele celuilalt. Au fost lacrimi, nu au fost reţineri”. Și adaugă: „Și-au dat drumul, chiar acolo. Și au hotărât să o ia de la capăt, era ca una din acele întâlniri religioase de revenire la creștinism...” Biograful vorbește și de consiliere și de reabilitare a celor doi.

Angelina a vorbit de curând despre impactul emoțional pe care l-a avut despărțirea ei de Brad - și despre cum urăște să fie singură. Actrița, de 42 de ani, relatează cum despărțirea de anul trecut a fost agravată de starea de sănătate - o mastectomie dublă și o paralizie a feței.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Angelina Jolie

Alte știri din cinema

Jake Gyllenhaal ar putea să îl înlocuiască pe Ben Affleck în rolul lui Batman

Collider scrie că decizia de a-l înlătura pe Affleck din serie a fost luată la începutul lui 2017, după ce un anunţ oficial a fost amânat până la premiera Justice League, pentru a evita publicitatea negativă

Kidman îl recompensează cu 600.000 de dolari pe soț pentru fiecare an împreună

Surprinzătoarele acorduri prenupţiale ale celor mai bogate cupluri ale Americii

Afară cu Johnny Depp din distribuția Fantastic Beasts, cer fanii seriei Harry Potter

Criticii lui de pe reţelele de socializare dau ca exemplu înlăturarea lui Kevin Spacey din filmul All the Money in the World

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells