Bradley Cooper va relua rolul polițistului Frank Bullitt, jucat de Steve McQueen în 1968

de Gloria Sauciuc în 24 Nov 2022
 Steven Spielberg va semna regia noului film, care nu este un remake, ci are un scenariu original, centrat - însă - pe celebrul personaj

Bullitt, unul dintre cele mai bune filme de acţiune ale anilor '60, un clasic al genului, revine în atenție la Hollywood, odată ce Steven Spielberg a anunțat că va semna regia unui nou film cu acest nume, iar Bradley Cooper va juca rolul titular, scrie Deadline.

Noua producție nu va fi un remake, ci va avea un scenariu original, construit în jurul personajului Bullitt, un locotenent de poliție. Subiectul filmului original îl avea în centru pe acest poliţist (lt. Bullitt, jucat de Steve McQueen), care primeşte sarcina de a asigura protecţia unui lider mafiot ce trebuie să depună mărturie la tribunal, dar lucrurile scapă de sub control; după ce mafiotul şi un coleg poliţist al lui Bullitt sunt ucişi, locotenentul porneşte în căutarea asasinilor, reuşind să descâlcească firele încurcate ale cazului.

Scena urmăririi de maşini (un Ford Mustang și un Dodge Charger) de la minutul 60 al filmului a devenit una dintre cele mai cunoscute secvenţe de acest tip din istoria fillmului. Citiți mai multe detalii pe Automarket.ro

Exploreaza subiecte similare:

Steve McQueen, Bullitt, Bradley Cooper, Steven Spielberg

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells