Bradley Cooper, transformat în septuagenar pentru continuarea la A Star is Born

de Marina Florea în 30 Mai 2022
Prima perspectivă asupra lui Maestro: Bradley Cooper se transformă în Leonard Bernstein în follow-Up la A Star is Born

Bradley Cooper s-a schimbat cu totul în prima perspectivă asupra dramei biografice produse de Netflix „Maestro”, care îi servește și drept continuare a debutului său ca regizor A Star Is Born, film cu multiple nominalizări la Oscar. Fotografiile de pe platoul de filmare au fost date publicului de către compania de streaming, arătându-l pe Cooper alături de colega de platou, Carey Mulligan.

Cooper joacă în Maestro în rolul celebrului compozitor de Broadway Leonard Bernstein, în care joacă și Mulligan, în rolul soției compozitorului, Felicia Montealegre.

Filmul îl prezintă pe Bernstein la mai multe vârste, iar machiajul îl face pe Cooper să intre în pielea mai vârstnicului Bernstein. Așa cum Cooper anunța pentru Variety anul acesta, producția la Maestro a început luna aceasta. Spectatorii să nu se aștepte, însă, să vadă filmul mai repede de anul 2023.

Steven Spielberg urma inițial să regizeze drama biografică despre Bernstein și l-a cooptat pe Cooper să joace în el. Cooper, după A Star is Born, s-a arătat mai interesat să scrie și să regizeze filme decât să joace pentru alții.

„I-am spus lui Spielberg: întotdeauna am simțit că aș putea juca rolul unui dirijor, dar pot să verific să văd dacă pot să scriu și să regizez filmul? M-ați lăsa să fac asta?”, întreba Cooper.

„Steven (regizorul) are numeroase sfere de interes - va alege ceva și va lăsa pe celelalte în stand-by. Cred că știa că va lăsa filmul în așteptare o bucată de vreme. Și a avut bunăvoința să mi-l lase mie, și cu asta m-am ocupat în ultimii patru ani jumătate...”

Scott Stuber, coordonatorul de filme globale la Netflix, a anunțat în decembrie anul trecut intrarea în faza de pre-producție la Maestro, spunând: „Am investit mult în machiaj. Am lucrat mult la voce. Sunt încântat să văd pe cineva așa de concentrat pe a crea o poveste care înseamnă mult pentru el. Și Carey Mulligan e o actriță grozavă”.

Maestro spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – aceasta începe atunci când cei doi se cunosc în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.

Debutul regizoral al lui Cooper din 2018, A Star Is Born, l-a pus alături de Lady Gaga, câștigând 436 de milioane de dolari la nivel global și opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film.

Exploreaza subiecte similare:

A Star Is Born

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells