Bradley Cooper ar putea fi Corbul

de Cristina Grigore în 13 Apr 2011
Bradley Cooper ar putea fi Corbul

La nici o săptămână de la anunțarea celui care se va ocupa de regia noului film The Crow, iată că un actor a fost ales de studiourile Relativity drept principalul candidat pentru rolul central. Potrivit The Hollywood Reporter, acesta este Bradley Cooper.

Filmul original a fost lansat în 1994 şi l-a avut drept protagonist pe Brandon Lee în rolul lui Eric Draven, un muzician care revine de pe tărâmul de dincolo cu puteri supranaturale pentru a-şi răzbuna logodnica ucisă. Regretatul actor şi expert în arte marţiale a fost victima unui accident petrecut în timpul filmărilor, însă, în ciuda morţii sale, filmul a fost terminat.

Remake-ul, care va sta sub bagheta regizorală a lui Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later), va urma un scenariu bazat pe intriga din benzile desenate alb-negru ale lui James O’Barr, Cooper urmând să intre, dacă acceptă rolul, în pielea unui rocker omorât în timp ce încearcă să îşi apere logodnica de o bandă de infractori violenţi.

Actorul de 36 de ani, pe care l-ai văzut recent în Dincolo de Limite şi care va reveni pe marile ecrane româneşti din 3 iunie, în The Hangover Part II, s-a întâlnit recent cu Fresnadillo în Spania, pentru a discuta despre rolul din The Crow. În ciuda părerilor convergente ale acestora despre felul în care ar trebui portretizat Draven, dar confirmarea oficială a colaborării lor în acest proiect se lasă încă aşteptată.

În octombrie, anul trecut, se zvonea că rolul principal din The Crow i-ar putea reveni lui Mark Wahlberg, însă odată cu sosirea lui Fresnadillo la bordul producţiei, orice aranjament anterior a fost anulat.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 13 aprilie 2011 09:41
Suna destul de interesant distribuirea lui Bradley in rolul Corbului. Nu cred ca va face aceeasi performanta ca si Brandon Lee dar va fi destul de atractiv sa vad noua viziune a regizorului legat de acest personaj.
catasmile17 pe 13 aprilie 2011 11:29
cred ca va fi interesant filmul !!!!!
spartacus pe 13 aprilie 2011 17:22
Proasta idee sa il distribui pt Bradley intr-un astfel de rol, pentru care se potriveste cineva cu minime cunostinte de arte martiale. Sa nu fiu inteles gresit - sunt un admirator al acestui actor, dar nu in acest rol. De aceea originalul THE CROW nu va fi niciodata egalat, indiferent ce idei cretine vor avea unii si altii.
anaelena pe 13 aprilie 2011 22:24
nu ma intelege gresit dar daca se face un film despre spatiul cosmic sau despre un criminal in serie, actorul principal trebuie sa aiba minime cunostinte despre ....cele de mai sus? ma intelegi tu!
alex_il_fenomeno pe 14 aprilie 2011 12:08
Bradley Cooper este un actor talentat , care poate trece foarte usor de la comedii la thrillere ! cred ca ar fi o alegere inspirata !
black_pearl_ pe 17 iunie 2011 11:03
Bradley Cooper este un actor ce se poate adapta cu usurinta oricaror cerinte de rol...parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells