Brad Pitt va juca în The Girl With The Dragon Tattoo

de Răzvan Boboc în 6 Mai 2010
Brad Pitt va juca în The Girl With The Dragon Tattoo

Brad Pitt va colabora din nou cu regizorul David Fincher, anunţă presa americană. Pitt va juca în adaptarea cinematografică a romanului The Girl With The Dragon Tattoo de Stieg Larsson. Filmările se pare că vor începe la toamnă în Suedia, la Stockholm.

Pitt şi Fincher au mai lucrat împreună la The Curious Case of Benjamin Button, Seven şi Fight Club.

În The Girl With The Dragon Tattoo, Pitt ar urma să interpreteze rolul jurnalistului Mikael Blomkvist, iar partenera sa de platou ar fi Carey Mulligan, nominalizată la Oscar anul acesta pentru An Education.

The Girl With The Dragon Tattoo face parte din trilogia "Millenium", scrisă de Stieg Larrson. Conform planurilor producătorilor de la Hollywood, vor fi adaptate pentru marile ecrane toate cele trei romane: "The Girl With The Dragon Tattoo", "The Girl Who Played With Fire" şi "The Girl Who Kicked The Hornets Nest". Cărţile acestei serii au fost vândute în milioane de exemplare în întreaga lume.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogdan0125 pe 6 mai 2010 10:27
Cred ca va fi interesant. Cei doi au mai facut filme bune.
emil pe 6 mai 2010 12:00
Cred ca trilogia suedeza (Män som hatar kvinnor ,Flickan som lekte med elden, Luftslottet som sprängdes este chiar mai buna decat ce se poate produce in Holywood,dar americanii stiu sa-si faca mai multa publicitate.
In toate cazurile in care americanii au facut cate un remake dupa un film strain,au cam dat-o in bara,doar ca au avut nume mai cunoscute in distributia filmului (nu cred ca ar avea rost sa dau exemple,se stie cam despre ce e vorba).
E adevarat ca Brad Pitt si David fincher au colaborat cu succes si inainte,dar puteau sa lase trilogia "Millenim" in pace,sa faca ceva dupa o idee noua!

Radu1711 pe 6 mai 2010 12:45
foarte bine
jason pe 6 mai 2010 13:24
am citit cartile...pacat k a murit s larsson, millenium trebuia sa contina 10 carti..am vazut si primele 2 filme..fata cu tatuajul de dragon si fata kre s-a jucat cu focul..p al 3-lea urmeaza..puteti sa le descarcati dupa diferite platforme..kiar dak sunt in suedeza, sunt chiar faine..cu actorii buni, si actrita kre o joak p lisbeth salander e exact cum mi-o imaginam din carti...
alex pe 6 mai 2010 14:12
intr-adevar, nu cred ca se mai poate imbunatati trilogia filmata de catre Suedezi - este foarte buna, nu sesizezi diferente tehnice, eventual sa mai puna americanii o nota de patetism, care lipseste in forma actuala. Exista diferente intre cele 3 filme nu pentru ca ar fi un esec cinematografic, ci pentru ca povestile din cele 3 volume sunt inegale. Spre exemplu, prima parte mi s-a parut cea mai tare...
Kriss_Kringle pe 6 mai 2010 16:01
Exact,prima parte a fost mai buna decat a 2a.A 3a n-am apucat s-o vad.Cat despre remake e posibil sa faca o treaba buna David Fincher,el fiind un regizor fixist,atent la detalii si care stie sa mentina suspansul intr-un film.
ingerashuldemonic pe 7 mai 2010 19:31
misto....astept filmele :)
Kos_min pe 9 mai 2010 01:56
Eu am vazut doar prima parte(din adaptarea suedeza) si mi s-a parut interesanta!!
Cred ca va fi un succes mare,mai ales ca Fincher va dispune de un buget mult mai mare!

Ammelie pe 10 mai 2010 16:15
Cred ca i se potriveste si lui Brad Pitt rolul, desi eu, cand citeam cartea, mi-l imaginam pe Matt Damon in rolul lui Mikael. :)
alexcretu75 pe 20 iulie 2010 14:38
O sa faca cei doi o treaba buna.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells