Brad Pitt şi Natalie Portman se iubesc pentru Greg Mottola

de Ştefan Dobroiu în 20 Apr 2010
Brad Pitt şi Natalie Portman se iubesc pentru Greg Mottola

Greg Mottola, regizorul unor filme precum Superbad sau Adventureland, a fost ales de studiourile Paramount să regizeze ecranizarea unei cărţi de Leanne Shapton. Rolurile principale vor fi interpretate de Brad Pitt, care este şi producător, şi Natalie Portman.

Cartea de la baza filmului are un titlu extrem de lung ce va fi cu siguranţă scurtat în cazul filmului: "Important Artifacts and Personal Property from the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion and Jewelry".

Companiile de producţie ale lui Pitt şi Portman, Plan B, respectiv Handsomecharlie Films, se vor ocupa de producerea noului proiect. Se pare că iniţiatoarea a fost însăşi Portman, care i-a recomandat cartea lui Brad Pitt şi i-a propus să-l interpreteze pe protagonistul Harold Morris, păstrând pentru ea rolul lui Lenore. Cartea scrisă de Leanne Shapton arată ca un catalog al unei case de licitaţii cu 325 de intrări pline de informaţii despre suişurile şi coborâşurile din relaţia de patru ani dintre Hal Morris (un fotograf cvadragenar) şi Lenore, o jurnalistă specializată în gastronomie.

Shapton, desenatoare şi art director pentru o publicaţie new-york-eză, apelează la haine, e-mail-uri, post-it-uri sau bijuterii de familie pentru a descrie entuziasmul unei relaţii incipiente, speranţele şi visurile de la început, dar şi problemele ulterioare şi dezamăgirea când relaţia se termină.

În acest moment nu se ştie când ar putea începe filmările, deci sunt mari şanse să vedem comedia de-abia în cursul anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
geom pe 20 aprilie 2010 16:10
de cand astepta Nat sa joace cu brad pitt :))
florinf48 pe 20 aprilie 2010 16:29
oaw vreaun sa
vad asta

Radu1711 pe 20 aprilie 2010 20:15
ce norocos e tipul asta
paula_claudia2000 pe 23 iulie 2010 15:14
foarte norocos!
jude pe 8 aprilie 2011 13:10
comedie cu Brad Pitt si Natalie Portman?super....
alex_il_fenomeno pe 1 august 2013 17:54
Ar fi iesit ceva inedit, sunt sigur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells