Brad Pitt face film despre Vlad Ţepeş

de Ştefan Dobroiu în 7 Dec 2009
Brad Pitt face film despre Vlad Ţepeş

Summit Entertainment, compania de producţie din spatele seriei Twilight, dă semne că se specializează exclusiv pe filme cu vampiri, iar noul lor proiect este unul care vizează direct România: este vorba de filmul Vlad, despre tinereţea voievodului valah Vlad Ţepeş.

Bine, nu te aştepta să ai de-a face cu un film biografic. Sunt mari şanse ca planurile companiei să fie îndreptate spre adolescenţii americani, prin urmare subiectul noului film doar se va inspira din viaţa domnitorului român (se va inspira la modul că vom vedea oameni traşi în ţeapă? mai mult ca sigur nu, pentru că ratingul noului proiect ar trebui să fie îngăduitor cu generaţiile mai tinere) pentru a împroşca un pic de sânge pe ecran, a spune o frumoasă poveste de dragoste şi eventual a prezenta un turc-doi hăcuiţi sub conducerea lui Vlad. Bineînţeles, putem pune pariu că TOATE aventurile tânărului Vlad vor avea loc în Transilvania, deşi acesta a condus Ţara Românească şi şi-a petrecut oricum adolescenţa ca ostatic la curtea sultanului Murad al II-lea.

Interesant la noua producţie Summit este şi faptul că fostul vampir Louis, Brad Pitt, va produce noua producţie prin compania lui, Plan B.

Ce crezi, există vreo şansă să vezi vreo fărâmă de istorie reală în acest film despre Vlad Ţepeş?

Taguri:  vlad tepes, Brad Pitt

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dya pe 7 decembrie 2009 14:19
Sincer.. nu. Va fi extrem de denaturata istoria numai pentru a atrage public.
John pe 7 decembrie 2009 14:37
Who Cares? Ca roman trebuie sa te simti un pic jihnit de aceste filme, dar ca valahi destepti ce vrem sa fim, ar trebui sa profitam mai mult de naivitatea americanilor pe acest subiect, si trebuie sa pastram o umbra de mister pe acest caracter numit Vlad Tepes, ca sa profite si buzunarele noastre si visteria statului cu ca$hul de peste ocean. Avem si noi ceva care atrage atentie si turisti, si vrem sa dam cu piciorul. Toata lumea stie ca e fictiune, numai noi negam. Pai ce sa negi daca e FICTIUNE.
Ioana pe 7 decembrie 2009 16:33
Fictiune, fictiune da' s-o stim si noi! Abia astept sa vad sinopsusul la proiectul asta. Cred ca o sa ma sparga e ras la ce ineptii comerciale or sa puna.
jroberto pe 7 decembrie 2009 21:08
Si eu sunt de acord cu atragarea turistilor prin mitul Dracula, dar vreau sa avem un vampir adevarat. Vreau sa fie jucat de Clint Eastwood, Vinnie Jones sau un bad-ass ca ei. Nu vreau sa-l vad pe Zach Efron.
ramonikramo pe 7 decembrie 2009 21:56
am ajuns sa dau bacul din vedete de la hollywood=))
scrawl pe 8 decembrie 2009 00:21
Ar putea iesi ceva interesant daca ar combina mitul Dracula cu istoria adevarata...adica pana la moartea sa prezinte viata lui Tepes adevarata(scurt macar,daca vor ca filmul sa se axeze mai mult pe mitul Dracula) iar apoi dupa moarte sa continue cu el ca vampir...da' sa se tina bine de toate miturile despre vampiri si Dracula...sa se fereasca de lumina...sa doarma in cosciug...etc...si facut cat mai realistic...adica ceva efecte speciale mai bune...iar actiunea sa se petreaca in tara romaneasca si turcia(adolescenta)...ar merge chiar in genul la "interview with a vampire"...cu alte cuvinte sa povesteasca el(dracula) toata viata sa in amanunt sau macar pe larg...fara inventii tampite care nu sunt nici in miturile noastre despre Dracula si nici in istorie...cu un actor bun(cineva mai in varsta ar fi potrivit...sa zicem al pacino...mi se pare ideal in rolul asta) si un regizor stralucit...cu un buget generos...ar iesi ceva intr-adevar de pastrat.
DORIN JURJE pe 8 decembrie 2009 10:57
O NOUA MIZERIE DESPRE VLAD AL III-LEA (ZIS TEPES... http://ro.wikipedia.org/wiki/Vlad_Tepes )! SE VEDE CA brad pitt NU E O PERSOANA FOARTE INTELIGENTA (FACE FILME DOAR PENTRU AMERICANI); SE VA INJOSI JUCAND UN ROL CE DENATUREAZA ISTORIA MEA. DENATUREAZA FAPTUL CA VLAD TEPES ERA UN OM CULT SI INTELIGENT SCOLIT LA POARTA OTOMANA, CARE CUNOSTEA PERFECT MAI MULTE LIMBI STRAINE, CARE LA 17 ANI A AJUNS DOMNITOR... . IN FINE: RUSINE MEDIOCRILOR DE americani DACA NU VOR REPECTA POVESTEA ADEVARATA.
gica contra pe 8 decembrie 2009 14:09
Ho, ho, Dorin Jurje, domoleste-te! Ca inca nici scenariul n-a fost scris si toata lumea se aprinde ca un foc de paie! Filmul este despre tineretile lui Vlad, asa ca Brad-ul n-are cum sa-l joace (decat daca fac jmekerii tehnologice ca in Benjamin Button). Ai rabdare...
alexei12 pe 13 decembrie 2009 09:39
cum spunea cineva mai sus sa le fie rusine daca nu face filmul cum spun cartile de istorie ale romanilor.Sa speram ca au sal faca filmul asta.
Alex_bv pe 17 decembrie 2009 23:40
crezi ca in cartile de istorie ale romanilor nu e un pic "nuantata" povestea ?
sa vedem ce o sa iasa. Sper sa fie o prodctie mare si nu vreun low-budget

sweetmaria pe 21 decembrie 2009 14:47
nu cred ca există vreo şansă să ved vreo fărâmă de istorie reală în acest film despre Vlad Ţepeş, pentru ca americanii stiu numai niste prostii inventate de ei despre Romania si Tepes.
Bica Diana Elisabeta pe 14 iunie 2010 13:51
Here a Yaoi fangirl! >:) Mamamia! dak vor fi si scene cand şi-a petrecut adolescenţa ca ostatic la curtea sultanului Murad al II-lea Va fi EXCELENT!!!! YUHUU! ABEA ASTEPT !
ea pe 27 iunie 2010 12:49
sincer am auzitca vine in primavara lu 2010 . da deja ii vara fratilor :))
da sa vina.. duamne zici ca vine printu :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells