Brad Pitt cântă hitul românesc Dragostea din tei în Happy Feet 2

de Cinemagia în 9 Dec 2011
Brad Pitt cântă hitul românesc Dragostea din tei în Happy Feet 2

Mult aşteptata continuare a animaţiei de succes din 2006, Happy Feet 2, a pregătit o surpriză de proporţii publicului din România: din 6 ianuarie, Brad Pitt, alături de Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink şi mulţi alţii cântă mega hitul românesc Dragostea din tei.

Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespartitele crustacee interpretate de Brad Pitt şi Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei intervenţii extrem de amuzante pe finalul hitului românesc Dragostea din tei. Dacă Matt Damon ştie să cânte, Brad Pitt susţinea clar şi de la bun început că el nu poate. Mai mult, Brad Pitt a declarat: ,,Aici nu încape jenă, aşa că o să încerc să fac ce pot”. Rezultatul a fost remarcabil. În filmul ăsta, Brad Pitt cântă şi nu orice, chiar Dragostea din tei. În ceea ce-l priveşte pe Matt Damon, actorul a declarat că nici nu apucase să deschidă scenariul filmului Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou, când fiica lui i-a spus ,,Tată, o să faci filmul ăsta!” şi el a realizat că nu are de ales.

Partea a doua a animaţiei premiată cu Oscar în 2007, Happy Feet 2, readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams). Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-şi găsească abilităţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă, pericole negândite ameninţă specia lor şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.

Filmul distribuit în toate cinematografele din ţară de MediaPro Distribuition, Happy Feet 2 3D: Mumble dansează din nou va avea premiera din 6 ianuarie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Târgu-Mureş, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Braşov, Bucureşti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Bucureşti şi Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj) şi Cinema Premiera (Ploieşti).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Beatryce pe 9 decembrie 2011 17:21
:))deabia astept sa il aud !
crisM pe 9 decembrie 2011 17:36
Asta e, hitul e românesc pentru că O-Zone a dat multe hituri lumii si a dus faima limbii române. Pentru unii tot ce e bun la moldoveni este românesc, iar tot ce e rau ramîne în Moldova si desigur e moldovenesc. Mi-ar fi placut draga Cinemagia daca specificaţi macar de unde vine "Dragostea ...".
SilverKnight pe 9 decembrie 2011 18:32
Bunul meu prieten de peste Prut, crisM, noi suntem acelasi popor. Suntem toti Romani, despartiti doar de evenimente politice nefericite. Deci titlul este ok.
Radu47hit pe 9 decembrie 2011 20:11
crisM, foarte corect spus. Din pacate acesta e adevarul...
Suntem romani, dar deja prea diferiti, SilverKnight. Voi cu americosii (am observat ca pana si desenele traduse in limba care o vb va deranjeaza), iar noi pastram ce+am mostenit de la rusi... totusi suntem mai patrioti decat voi :) Si inca ceva - rade bine cel ce rade la urma... ;)

sebybog pe 9 decembrie 2011 22:19
Nu vreau sa fiu rautacios dar chestia cu "suntem mai patrioti"... Atunci de ce schimbati"sonorul" pe ruseste de fiecare data cand va intalniti cu un rus , in tara voastra, si nu aveti curajul sa-i cereti sa va invete limba?
NOVEMBER pe 10 decembrie 2011 10:27
Pe tema data se poate de vorbit ore in sir!!! E foarte complicata chestiunea aceasta,si e greu de abordat un discurs corect si tot odata fara a obijdui pe cineva.Aceasta confuzie care e acum in Moldova( si care va fi inca multi ani) nu poate sa lamureasca chestii de genul : care e limba oficiala de stat? Si asta e o rusine mare caci mereu se gaseste unul care sa te contrazica.... Suntemi diferiti de Romania fiindca aceasta a si fost scopul celor de la URSS,,si au obtinut pina la urma ce au vrut : un haous in privinta etniei si spiritului national. Deci in asa condintii cum sa definesti cine esti cind de fapt traiesti ca intr-un bloc multinational din Franta? )))))
gabyyy21 pe 9 decembrie 2011 20:51
Radu47hit..ce spui acolo
Cum adica ne "deranjeaza si desene traduse in limba pe care o vorbim"??

bubbles25 pe 10 decembrie 2011 22:15
e o dragoste din tei mai ciudata .nu e exact ca a noastra dar e draguta .Nu stiu daca vor stii oamenii din alte tari ca e Made in ROmania ! :( ...Dar ma rog ..se pare ca avem si noi ceva p'aici prin tara .
bubbles25 pe 10 decembrie 2011 22:16
ceva bun :)
Teddy-T pe 15 decembrie 2011 12:49
Eu deja rad la nume))))))) o sa fiu prima care.si ia bilet sa vad/aud asta:-j=))
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 14:58
cred ca vrem cu totii sa il auzim !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells