Box Office: Numărul 1 la încasări al weekend-ului nu a fost nici Venom, nici James Bond

de Marina Florea în 4 Oct 2021
Iată ce film a vândut mai mult bilete decât Venom 2, No Timeto Die și Dune la un loc

Ca să arate că nu se lasă depășit de filmele de Hollywood, producția chineză de 200 milioane de dolari și trei ore de rulare The Battle at Lake Changjin a schimbat radical box-office-ul cu un debut de 237 milioane de dolari (dintre care 12,9 milioane la IMAX) în spațiul chinez. Este mai mult decât Venom: Let There Be Carnage (90,1 milioane dolari în Statele Unite și 13,8 milioane dolari în Rusia), No Time to Die (119,1 milioane de dolari în afara Statelor Unite) și Dune (13,7 milioane de dolari în afara Statelor Unite) la un loc.

Practic vedem acum cel de-al treilea film extrem de popular în China, după Detective Chinatown 3 (cu 690 de milioane dolari încasări) și Hi, Mom (cu 840 milioane dolari încasări). Ar putea chiar depăși încasările de anul trecut de 470 milioane de dolari ale lui The Eight Hundred, plasat în cel de-Al Doilea Război Mondial în timpul luptelor dintre chinezi și japonezi.

E prea devreme să spunem că noul film de acțiune, cu Jing Wu și Jackson Yee, ambii actori titrați în spațiul cinematografic chinez, vor ridica ștacheta pentru Wolf Warrior II (cu încasări de 854 milioane de dolari în 2017) ca filmul chinez cu cele mai mari încasări, dar e probabil ca în final să se aproprie la box-office de The Wandering Earth (Pământul rătăcitor) (699 milioane de dolai în 2019) sau Ne Zha (720 milioane de dolari în 2019), comentează publicația Forbes. Speranța la Hollywood este ca acest film chinez să fie depășit de Dune și de No Time to Die.

Dune, SF-ul lui Denis Villeneuve de 165 milioane de dolari, a câștigat încă 13,7 milioane de dolari în weekendul trei, ducând încasările globale ale filmului peste 100 milioane de dolari. Filmul a avut o cădere de 49% față de Venom 2 și James Bond 25. Dacă va putea supraviețui celor două, Dune va avea puțini concurenți în fața celor două mari producții și a lui Eternals în noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Zhang jin hu, Venom: Let There Be Carnage, No Time to Die, Dune, Detective Chinatown 3, Ba Bai, Jing Wu, Jackson Yee, Wolf Warrior II, Liu lang di qiu, Denis Villeneuve, Eternals

Alte știri din cinema

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells