Box-office cu labradori aurii

de Ştefan Dobroiu în 24 Mar 2009
Box-office cu labradori aurii

Marley & Me, filmul în care Jennifer Aniston şi Owen Wilson aleargă după un labrador, s-a tolănit pe primul loc în box-office-ul din România. 9.544 de spectatori au văzut această comedie despre cel mai tembel câine de la cinema (şi nu că ultimul an ar fi dus lipsă de canide pe marele ecran). Pe locul doi în box-office s-a clasat de opt ori oscarizatul Vagabond milionar, vizionat de în al doilea weekend de la lansare de 5.237 spectatori. Şapte suflete, drama lacrimogenă a lui Will Smith, a vândut 5.094 de bilete, în timp ce a doua premieră a săptămânii trecute, filmul fantasy Inkheart, s-a clasat pe locul patru, cu 3.960 spectatori.

Vin Diesel n-a avut lipici la publicul din România: thriller-ul SF Babylon A.D., regizat de francezul Mathieu Kassovitz, s-a clasat pe locul opt în box-office, cu 2.771 spectatori. The Reader, care i-a adus un premiu Oscar lui Kate Winslet, a avut 1.996 spectatori în weekendul lansării, urcând pe locul opt în box-office. Cât despre singura premieră românească a săptămânii, Weekend cu mama, aceasta a avut 1.228 spectatori şi s-a clasat pe locul 12.

Pentru a vedea rezultatelor tuturor celor 34 de filme proiectate weekendul trecut în România, click aici.

Foto: Marley zice "mama!"

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mongolarix pe 22 aprilie 2009 00:50
e trist ca pe o porcarie seaca ca si marley and me sau dus atatia banii!! si un film romanesc este dat la o parte in tara lui.....si prostiile americane sunt pe primul loc la box ofiice!! e dezgustator si trist!! nu pot sa imi dau seama cum sa dus atata lume la marley si .....prostia aia!!!
Radu1711 pe 18 aprilie 2010 11:05
imi plac cainii dupa cum se vede

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells