Bonomul Tom Hanks, în rol de țâfnos, în primul trailer pentru A Man Called Otto

de Gloria Sauciuc în 25 Nov 2022
Dramedia se va lansa la noi pe 13 ianuarie

Iată-l pe Tom Hanks în primul trailer al remake-ului american A Man Called Otto, readaptare hollywoodiană a filmului suedez A man called Ove (Suedia), nominalizat la Oscar și câștigător al Premiului Comedia Europeană a Anului la European Film Awards 2016.

Trailerul mizează foarte mult pe a ni-l arăta pe bonomul Tom Hanks în ipostaza de „nesuferit” și mai puțin pe a ne emoționa. Noi am urmărit în paralel și trailerul producției originale și ne-au dat lacrimile în cele sub două minute ale video-ului.

Nu mic este pariul pe care și-l propune producția americană, în regia lui Marc Forster. Cum miza este mare, s-a și ales un actor de calibru pentru a juca rolul țâfnosului pe care ajungem să îl îndrăgim.

Alături de Tom Hanks din distribuție fac parte Mariana Trevino (Overboard), Rachel Keller (Legion) și Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground).

În A Man Called Otto, Forster - împreună cu scenaristul David Magee (Finding Neverland) - spun povestea unui bărbat văduv, singur, morocănos și cu principii neclintite, închistat într-o rutină și gata de ceartă, care face zile amare tuturor vecinilor pe care îi urmărește cu un ochi de uliu. Chiar atunci când pare că a renunțat cu totul la viață, se naște o nebănuită prietenie cu noii săi vecini. Încetul cu încetul, Otto suferă o transformare discretă... dar poate el oare să se schimbe cu adevărat?

În 2017, filmul suedez A Man Called Ove a avut scenariul și regia semnate de către Hannes Holm, o adaptare după romanul lui Fredrik Backman. A fost nominalizat la Oscarurile din 2017 pentru „Cea mai bună producție internațională”.

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 28 noiembrie 2022 04:55
https://www.broadbandtvnews.com/2022/06/08/amc-outlines-cee-streaming-plans/ AMC+ vine în Europa de Est și Centrală la începutul anului viitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells