Bond 25 marchează revenirea la filmări a lui Daniel Craig cu o primă imagine oficială

de Cristina Grigore în 2 Iul 2019
Producția filmului a fost întreruptă atât de accidentarea la gleznă a actorului, cât și de un accident pe platourile de filmare

Daniel Craig a reluat filmările la Bond 25 după accidentarea la gleznă din luna mai, petrecută pe platorile de filmare din Jamaica. Starul de 51 de ani a fost operat și a avut nevoie de o perioadă de recuperare, însă realizatorii au ținut să arate, cu o primă imagine oficială publicată pe contul de Twitter al filmului, că interpretul lui Bond este în formă și gata de acțiune.

Imaginea preluată de slashfilm.com este completată de un Aston Martin clasic, menționat în comentariul însoțitor al acesteia de pe Twitter: „Daniel Craig, regizorul Cary Fukunaga și echipa lui Bond 25 au profitat de vremea însorită și au filmat în diverse părți ale Londrei, inclusiv Whitehall, unde Daniel a turnat o scenă cu un Aston Martin V8 clasic, văzut prima dată în filmul Bond The Living Daylights”.

Bond 25, ce va ajunge în cinematografe pe 2 aprilie 2020, s-a lovit de mai multe obstacole în producție (cel mai recent fiind un accident ce a distrus unul dintre platourile de filmare).

Pelicula nu are încă un titlu oficial. Potrivit flickeringmyth.com, realizatorii urmau să anunțe în aprilie că filmul se va numi A Reason to Die, însă s-au răzgândit pentru că acesta nu li s-a părut „în stilul Bond”.

Recent, a fost lansat și un scurt clip ce surprinde câteva momente de la filmări și unele secvențe de acțiune.

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Craig, Cary Fukunaga, Bond 25, The Living Daylights

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells