Bohemian Rhapsody are un nou regizor. Bryan Singer a fost concediat

de Cristina Grigore în 7 Dec 2017
Dexter Fletcher a trecut la cârma peliculei ce aduce pe marele ecran una dintre cele mai populare trupe rock din toate timpurile

Aflaţi în impas odată cu plecarea bruscă şi fără termen a regizorului Bryan Singer, realizatorii biopic-ului Bohemian Rhapsody s-au asigurat că publicul va mai putea auzi cântecele îndrăgitei trupe Queen, iar transformarea lui Rami Malek în Freddie Mercury nu va bucura doar echipa aflată la filmările din Londra. Astfel că, la începutul acestei săptămâni, Singer a fost concediat, iar în locul lui a fost ales Dexter Fletcher.

Noul regizor nu are multe filme la activ, însă a intrat în atenţia producătorilor cu Eddie the Eagle – ce a rulat şi la noi, anul trecut – dar şi cu Sunshine on Leith, o comedie-musical britanică cu mare succes la festivaluri şi care primit un scor de 93 de puncte pe Rottentomatoes.com, din numai 40 de cronici. Ca actor, îl veţi recunoaşte pe Fletcher din distribuţia lui Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998), alături de Jason Flemyng şi Jason Statham, dar şi din cea a lui Band of Brothers.

Singer a părăsit platourile de filmare ale lui Bohemian Rhapsody pe 1 decembrie. S-a spus că a existat un conflict major între el şi protagonist, Malek, însă cineastul a insistat că nu aceste neînţelegeri cu actorul l-au făcut să întrerupă filmările, ci nişte probleme de sănătate urgente (atât ale lui, cât şi ale cuiva apropiat), faţă de care, a declarat el, cei de la Fox s-au arătat neînţelegători.

Fletcher are acum o misiune destul de dificilă şi foarte puţin timp până la încheierea filmărilor (mai puţin de două săptămâni). Lansarea peliculei este programată pentru 25 decembrie 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Bryan Singer, Bohemian Rhapsody, Rami Malek, Eddie the Eagle, Dexter Fletcher, Sunshine on Leith

Alte știri din cinema

Chris Evans renunţă la Captain America după Avengers 4. Cine l-ar putea înlocui

Pe viitor, Captain America ar putea „renaşte” prin intermediul unei figuri binecunoscute fanilor

Steven Spielberg crede că filmele produse de platformele de streaming nu merită Oscarul

„Mi se pare că, odată ce ai acceptat formatul TV, [...] poţi concura la premiile Emmy, nu la Oscaruri”, a spus cineastul

Gala Premiilor Gopo - marți, 27 martie

Evenimentul care răsplătește anual performanța din filmul românesc va fi transmis în direct de la ora 20.00 pe TVR 2

Cât de puternic este Thanos? Răspunsul vine de la regizorul lui Avengers: Infinity War

Joe Russo ne oferă măsura avantajelor pe care le are villain-ul în faţa Răzbunătorilor şi a aliaţilor acestora

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells