Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, în Din dragoste cu cele mai bune intenţii

de Ştefan Dobroiu în 17 Aug 2010
Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, în Din dragoste cu cele mai bune intenţii

Bogdan Dumitrache (Portretul luptătorului la tinereţe, Lecţia de box) va interpreta rolul principal în cel de-al doilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru, Din dragoste cu cele mai bune intenţii. Dumitrache va fi Alex, un tânăr a cărui lume se dă peste cap când mama sa suferă un atac cerebral. Rolul mamei va fi interpretat de actriţa Nataşa Raab.

Cel de-al doilea film al lui Adrian Sitaru, după Pescuit sportiv, inclus în selecţia Zilele Veneţiei a celebrului festival din laguna italiană, împrumută de la predecesorul său stilul de filmare "point of view".

De fapt asta este şi marea provocare a noului său proiect, consideră Adrian Sitaru, pentru că între Din dragoste cu cele mai bune intenţii şi Pescuit sportiv există o mare diferenţă de abordare. "La Pescuit aveam doar exterioare, pe când aici filmăm aproape doar în interior. Mai mult, doar punctele de vedere ale personajelor din jurul lui Alex vor fi folosite şi niciodată al lui", a declarat Adrian Sitaru pentru Cinemagia, sugerând că Bogdan Dumitrache va fi prezent în absolut toate cadrele noului său film.

"Am fost iniţial la un casting, dar nu l-am luat. De-abia după ce am colaborat la În derivă, noul priect HBO, şi ne-am împăcat foarte bine, Adrian Sitaru m-a luat la Din dragoste...", spune şi Bogdan Dumitrache. Şi el aşteaptă cu nerăbdare filmările cu unghiurile subiective, când va trebui să privească direct în cameră atunci când se presupune că ar trebui să se uite în ochii unui alt personaj. "Actorii trebuie de obicei să evite camera şi nu să se uite în ea. Va trebui mult exerciţiu", spune Dumitrache, adăugând că una dintre dificultăţile rolului este că "nu o să am un partener pe a cărui reacţie să pot miza şi construi. Asta este de fapt provocarea."

Filmările vor începe pe 9 septembrie, în Bucureşti şi Miercurea-Ciuc, şi vor dura aproximativ o lună. Producător este HiFilm, iar bugetul se ridică la aproximativ 750.000 de euro, conform producătoarei Ada Solomon.

O premieră în ţară ar putea avea loc în toamna lui 2011, după, sperăm, selecţii la festivaluri importante de film.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
OnlyBerta:P pe 28 septembrie 2010 19:35
Sunt sigura ca acest film va iesi exact asa cum trebuie deoarece se munceste din greu.. zile intregi de filmare si nopti de nesomn pt ca totul sa iasa bine. Sunt convinsa ca va fi un film remarcabil in care atat Natasa Raab( de la care am asteptari peste masura) cat si Bogdan Dumitrache vor interpreta alaturi de alti colegi de platou roluri ireprosabile. Multa bafta la filmari, eu vin la Premiera!!!!
Spor la treaba!!!

COSTACHE DRAGOS pe 18 octombrie 2010 13:06
BUGI ESTI TARE .SALUT SUN COSTACHE ASTA E NR MEU 07679994 DACA NE AUZIM PA SI O ZI BUNA LA BIROU SI LA DICSTRACTI .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells