Blood Red Sky, peste 50 milioane de vizualizări pe Netflix

de Ştefan Dobroiu în 11 Aug 2021
Horror-ul german a ajuns la această cifră în mai puţin de trei săptămâni

Unul din atuurile platformei Netflix este că uneori lansează filme şi seriale deloc promovate care se dovedesc urgent a fi surprinzător de populare. Dacă anul trecut The Queen's Gambit a devenit un hit global, iată că anul acesta a venit rândul lui Blood Red Sky.

Dacă nu ai văzut încă, Blood Red Sky este o combinaţie inedită de genuri: un horror cu vampiri altoit pe un action cu terorişti şi deturnare de avioane. Iată că în doar 20 de zile, acest film a fost văzut de 50 de milioane de ori, ajungând în topul 10 al popularităţii pe Netflix în 93 de ţări de pe glob, inclusiv în România. Iar în 57 de teritorii a ajuns chiar pe prima poziţie în acest top.

Poate consideri că Netflix are un mod bizar de a calcula vizualizările (dacă un abonat vede cel puţin două minute dintr-un film se consideră o vizualizare), dar Deadline anunţă că 90% dintre abonaţii care au dat play au văzut horror-ul în întregime.

În Blood Red Sky vedem cum o femeie suferind de o maladie misterioasă se urcă la bordul unui avion cu fiul ei. Dar nu trece mult şi avionul este deturnat de un grup de terorişti, iar protagonista îşi va da seama că, pentru a supravieţui şi a-şi salva fiul, trebuie să trezească la viaţă monstrul din ea.

Exploreaza subiecte similare:

Blood Red Sky

Alte știri din cinema

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells