Blonde: Consens la spectatorii platformei Netflix legat de filmul despre Marilyn Monroe

de Gloria Sauciuc în 30 Sep 2022
Blonde se poate urmări pe platforma de streaming Netflix

„V-a plăcut filmul?” - este întrebarea pusă celor care au văzut Blonde pe platforma Netflix, biografia cu elemente de ficțiune a celebrei Marilyn Monroe, care a atras atenția publicului anterior premierei și care, în final, a ajuns pe platforma de streaming. Acum, spectatorii și-au spus părerea, iar hellomagazine.com a consemnat. Iată ce au notat pe rețelele de socializare cei care au văzut filmul.

Filmul, cu Ana de Armas în rolul principal, este inspirat de romanul de ficțiune din 2000 al lui Joyce Carol Oates, fiind o reconstituire fictivă a vieții celebrei actrițe de Hollywood. Pe Twitter, numeroși spectatori au lăudat calitate imaginii și jocul excelent al Anei de Armas, dar au simțit că filmul pune personalitatea celebrei blonde într-o ipostază degradantă, că este „excesiv”, „abuziv”.

„Este mereu o călătorie așa interesantă să vezi personajele publice prin lentila lor. Să tragi perdeaua deoparte...”

Un spectator scria: „La nivel tehnic, #Blonde este perfect. Imaginea este impecabilă, precum și coloana sonoră. Ana de Armas oferă un joc care îți dă fiori. Însă, când e vorba de scenariu, regizorul a încercat să spună povestea unei actrițe abuzate privind-o fără respect, în loc să îi ofere compasiune”. Un altul adăuga: „#Blonde cu siguranță e... ceva. Un film care trebuie văzut o dată, dar pe care eu personal nu am de gând să îl revăd. Deși Ana de Armas a avut un rol excelent, filmul a pus-o pe Marilyn Monroe într-o ipostază foarte degradantă. O ficțiune nedreaptă cu actrița, una care a mers prea departe.” Un al treilea scria: „Am sentimente controversate legate de #Blonde. Ca și un fragment de cinemtograf curajos, este uimitor, dar e dubios la nivel moral. Ana de Armas este extraordinară, dar portretizează o Marilyn Monroe neajutorată. Și nu era așa”, în timp ce un altul adăuga: „Din punct de vedere tehnic, filmul a fost făcut excelent. Ana a avut un rol excelent, dar aș fi preferat să fie mai concentrată pe latura umană a lui Marilyn decât pe modul în care o percepea publicul prin prisma zvonurilor despre ea.”

Alți fani l-au lăudat pe regizorul Andrew Dominik. Un spectator scria „Este oare #Blonde plăcut de privi? Nu. Este bine jucat și regizat? Absolut. Da, modul în care o portretizează pe Marilyn Monroe este degradant, dar în cazul acesta viața ei în sine a fost degradantă. Dacă nu poți recunoaște asta, continuă să te amăgești că viața ei a fost strălucită...” Un alt fan al filmului adăuga: „Tocmai am urmărit #Blonde și a fost o vizionare reușită. Este mereu o călătorie așa interesantă să vezi personajele publice prin lentila lor. Să tragi perdeaua deoparte.”

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xa_ndru pe 1 octombrie 2022 11:31
Filmul este oribil terminati cu mizeria asta, au facut un film in 4:3, alb negru si cu blur si cu scene teribile, se arata si un penis pt o fractiune de secunda , ca sa fie socant, sa vorbeasca lumea, baa, ai vazut pe netflix filmul ala?
O mizerie cinematografica, asta e.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells