Blackbird, cu Susan Sarandon și Kate Winslet, în premieră la cinema din 19 februarie

de Cinemagia în 16 Feb 2021
Este distribuit de Happy Cinema, al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională

Drama Cu inima împăcată/Blackbird (2019), cu Susan Sarandon și Kate Winslet, are premiera pe 19 februarie 2021 la cinema. Filmul prezintă o sărbătoare de familie diferită de oricare alta, abordând cu delicatețe și emoție un subiect dramatic. Din 19 februarie puteți urmări la cinema o poveste despre speranță, dragoste și celebrarea vieții, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Cinematografele HappyCinema din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Focșani, Alexandria sunt deschise, funcționând la capacitate redusă

Lily (Susan Sarandon) și soțul ei Paul (Sam Neill) își invită familia într-o mică vacanță la casa lor  de pe plajă, unde Lily își petrece ultimele zile, pentru a-și putea lua rămas bun de la ei, fiind diagnosticată cu o boală în fază terminală. Cu toate acestea, reuniunea familiei o ia puţin razna atunci când probleme nerezolvate dintre Lily și cele două fiice ale sale, Jennifer (Kate Winslet) și Anna (Mia Wasikowska), ies la suprafaţă.

Cu inima împăcată/Blackbird  îi are în distribuţie pe: Susan Sarandon, Kate Winslet, Sam Neill, Mia Wasikowska, Rainn Wilson, Lindsay Duncan, Bex Taylor-Klaus și Anson Boon.

Regia este semnată de Roger Michell („Notting Hill”), iar scenariul de Christian Torpe.  

Într-un interviu acordat USA Today, Susan Sarandon spune că „Blackbird este o poveste în care mulți oameni se pot regăsiNicio familie nu este perfectă, dar la sfârșitul zilei găsești în tine puterea să accepți pe fiecare pentru cine este, cu defecte și tot, pentru binele întregii familii. În cele din urmă, filmul este într-adevăr o poveste înălțătoare despre viață, dragoste și familie, care sunt valori universale.”

Filmul va avea premiera la cinema din 19 februarie 2021, fiind distribuit de Happy Cinema, iar spectatorii din România îl pot viziona și online pe platforma de streaming https://play.happycinema.ro/

Happy Cinema este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc. Cinematografele din București, Bacău, Buzău, Bistrița, Focșani, Alexandria sunt deschise, funcționând la capacitate redusă.

Exploreaza subiecte similare:

Susan Sarandon, Kate Winslet

Alte știri din cinema

Lucy Liu se alătură lui Helen Mirren în continuarea la Shazam!

Zachary Levi reia rolul său de erou DC

Iată ce parteneră va avea Harrison Ford în cel de-al cincilea film din seria Indiana Jones!

Phoebe Waller-Bridge joacă în Indiana Jones 5 în rolul principal, alături de Harrison Ford

Sony Pictures și-a ales platforma de streaming pentru filmele sale, inclusiv Venom și Spider-Man

Acordul dă, de asemenea, streamer-ului prima șansă de a difuza filme din arhiva Sony

Pe viaţă/For Life: schimbă lumea în bine, de oriunde eşti

Fantastica poveste a condamnatului pe viaţă devenit avocat, pe AXN

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells