Black Panther, filmul cu supereroi cu cele mai mari încasări din toate timpurile în SUA

de Gloria Sauciuc în 25 Mar 2018
Dar Black Panther ar putea să îşi piardă locul unu la box-office-ul american în faţa unui nou-venit: Pacific Rim: Uprising

Black Panther este la ora actuală filmul cu cele mai mari încasări pe piaţa americană din întreaga istorie a filmelor cu supereroi - şi a reuşit performanţa în 36 de zile.

Filmul a depăşit recordul anterior, cel din 2012, al Avenger-ilor (cu 623,2 milioane dolari încasări). Totuşi, dacă luăm în calcul inflaţia, The Avengers a rămas numărul unu în topul filmelor cu supereroi cu un total de încasări de 700 de milioane de dolari, scrie BusinessInsider.

Sâmbătă noapte, Black Panther a devenit filmul cu supereroi cu cele mai mari încasări din toate timpurile la box-office-ul american, iar până la încheierea weekendului, va avea probabil un total de încasări de peste 630,5 milioane de dolari.

Cu încasări globale de 1,2 miliarde dolari, filmul se apropie milimetric de topul 10 global, aflându-se actualmente pe poziţia numărul 14 în urma lui Iron Man 3, cu încasări de 1,214 miliarde de dolari. Aici, inflaţia nu este luată în calcul, şi dacă am lua-o, Black Panther mai are încă de lucru.

Dar Black Panther ar putea să îşi piardă locul unu la box-office-ul american în faţa unui nou-venit: Pacific Rim: Uprising.

Black Panther este pe locul patru dintre toate încasările interne - în urma lui Spider-Man 2002 (637,8 milioane dolari), The Dark Knight 2008 (683,5 milioane dolari) şi The Avengers (705,7 milioane dolari). Cu încă circa 1 lună în sălile de cinema, filmul mai are şanse să demonstreze.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, Pacific Rim: Uprising

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 26 martie 2018 11:36
Este si nu prea este!!! :))))
cavallioty pe 27 martie 2018 09:06
este,doar ca nu s-a exprimat corect,ajustat la inflatie Avengers este pe primul loc iar treaba cu inflatie este mai mult pentru statistica
cavallioty pe 27 martie 2018 09:06
"Black Panther este pe locul patru dintre toate încasările interne" cred ca ai uitat "ajustate la inflatie" si era corecta afirmatia ca este filmul cu supereroi cu cele mai mari incasari,induci confuzie
nosound871 pe 27 martie 2018 20:56
Infinity War o sa loveasca ca o tornada recordurile acestea.
mihnea_aspru95 pe 30 martie 2018 18:20
@nosound. Asta aşa este. În America de Nord va ajunge la 650-770 milioane de dolari (asta fiind şi lung, o să fie o altă realizare).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells