Black Panther a obţinut marele premiu la gala SAG Awards

de Cristina Grigore în 28 Ian 2019
În ultimii zece ani, jumătate dintre peliculele câştigătoare la Screen Actors Guild Awards au primit şi premiul Oscar pentru „cel mai bun film”

Cea de-a 25-a ediţie a premiilor Sindicatului Actorilor Americani s-a desfăşurat duminică seară în Los Angeles şi a recompensat cele mai bune interpretări din filmele şi producţiile TV ale lui 2018.

Filmul cu cea mai bună echipă de actori a fost ales Black Panther, scrie publicaţia The Guardian, care şi-a înmulţit astfel şansele de a câştiga şi o statuetă a Academiei, ţinând cont de faptul că aproximativ jumătate dintre titlurile premiate în cadrul galei SAG ajung să primească şi mult râvnitul trofeu. Black Panther a mai obţinut un premiu din partea Screen Actors Guild, cel pentru cea mai bună echipă de cascadori.

Rami Malek a fost numit cel mai bun actor în Bohemian Rhapsody şi a dedicat victoria sa (la fel ca la Globurile de Aur) celui pe care l-a interpretat, legenda rock Freddie Mercury. Premiul pentru cea mai bună actriţă a mers către Glenn Close (pentru rolul din The Wife). Cel mai bun actor în rol secundar a fost considerat Mahershala Ali (Green Book), iar cea mai bună actriţă în rol secundar - Emily Blunt (A Quiet Place).

This Is Us a fost onorat cu premiul „Cea mai bună distribuţie a unui serial-dramă”. La secţiunea comedie, premiul a mers către The Marvelous Mrs. Maisel. De altfel, protagoniştii serialului, Rachel Brosnahan şi Tony Shalhoub, au primit şi premiile aferente rolurilor centrale interpretate. Cei mai buni actori de serial dramatic au fost numiţi Jason Bateman (Ozark) şi Sandra Oh (Killing Eve).

Premiul pentru întreaga carieră a mers către Alan Alda (82 de ani), starul serialului M*A*S*H, cu multe alte roluri în producţii hollywoodiene. Actorul a fost multă vreme şi gazda emisiunii Scientific American Frontiers.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, Bohemian Rhapsody, The Wife, Green Book, A Quiet Place, The Marvelous Mrs. Maisel , Ozark , Killing Eve, M*A*S*H*, Rami Malek, Glenn Close, Emily Blunt, Mahershala Ali, Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Jason Bateman, Sandra Oh, Alan Alda, This Is Us

Alte știri din cinema

Filmul „Monștri.” câștigă premiul cititorilor cotidianului german Tagesspiegel

Va rula pe marile noastre ecrane din toamna anului 2019

Ultima zi de filmări pentru Star Wars: Episode IX

Daisy Ridley, John Boyega şi Oscar Isaac sărbătoresc sfârşitul producţiei

Coconut, micul dragon - Aventuri în junglă, din 22 februarie pe marile ecrane

Se poate viziona în 2D, dublat în limba română, iar în unele orașe și în limba maghiară

Premierele săptămânii 15-21 februarie 2019

Află ce-i de văzut weekend-ul acesta la cinema!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Viva60 pe 29 ianuarie 2019 02:52
ce??????

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells