Birds of Prey a primit un titlu final uriaș și trăsnit, iar Margot Robbie explică alegerea

de Cristina Grigore în 5 Dec 2018
După cum arată acum şi titlul, filmul va avea un ton mai relaxat

Personajul lui Harley Quinn - pentru mulți cel mai bun lucru din Suicide Squad – va avea parte de o aventură cinematografică de sine stătătoare, alături de alte supereroine DC. Filmul, cunoscut într-o primă fază drept Birds of Prey, a primit un titlul final la fel de trăsnit precum numele protagonistei centrale: Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Invitată recent la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, Margot Robbie, interpreta lui Harley Quinn, a confirmat titlul uriaș și a explicat de ce acesta este potrivit peliculei.

„Nu este un film care să ia lucrurile prea în serios şi m-am gândit că titlul ar trebui să reflecte acest lucru. Birds of Prey sună destul de serios, aşa că am adăugat o continuare care să pară ca un mesaj din partea lui Harley Quinn, care spune «Staţi aşa, nu vă faceţi griji, apar şi eu în filmul acesta…»”, a explicat actriţa.

Robbie, care este şi producător executiv al peliculei, a spus că este o fană a titlurilor lungi şi că, într-una dintre întâlnirile cu echipa filmului, în care urma să se hotărască titlul final, a reamintit acest lucru şi a venit cu propunerea. „I-am întrebat «Ştiţi ce film are un titlu grozav? Aţi văzut The 101-Year-Old Man Who Skipped Out on the Bill and Disappeared? Un titlu foarte lung, într-adevăr, însă eu zic că e bun. Şi filmul este memorabil. Ar trebui să îl vedeţi»”.

Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) va fi regizat de Cathy Yan. Din distribuţie fac parte Mary Elizabeth Winstead drept Huntress, Jurnee Smollett-Bell, în rolul lui Black Canary, Rosie Perez va fi Renee Montoya, Ella Jay Basco o va juca pe Cassandra Cain, iar Ewan McGregor va fi Black Mask, antagonistul. Filmările peliculei vor începe la începutul lui 2019, iar lansarea va avea loc în 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Margot Robbie, Birds of Prey, Cathy Yan, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Basco, Ewan McGregor

Alte știri din cinema

În pronunțare, spectacol cinematografic unic şi derutant

Doi actori, Dorotheea Petre și Toma Cuzin, portretizează cele două laturi scindate ale personajului principal

Trailer-ul lui Avengers: Endgame a doborât recordul de vizionări în 24 de ore

Pelicula, ce-i are la cârmă tot pe fraţii Anthony şi Joe Russo, se lansează în cinematografele noastre pe 3 mai

Aquaman, debut record în China, înaintea lansării în Statele Unite

Pelicula a obţinut aproape 94 milioane de dolari doar la box office-ul chinez

Moș Crăciun în misiune: idei năstrușnice și umor

Alain Chabat în rolul principal nu e moșul tipic bonom și rotofei în acest film pentru copii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 5 decembrie 2018 10:33
Am mai spus-o și o repet: un film al cărui titlu trebuie explicat pentru a fi ”înțeles” de cinefili/spectatori (!?!?!) va fi din start un eșec. Așa cred că va fi și cu acest film. Părerea mea, desigur.
ddirty_devil pe 7 decembrie 2018 10:27
De unde stii ca va fi un esec???? Te numesti cinefil dar deja esti pe hate si nici macar nu ai vazut un amarat de teaser. Back of
spartacus pe 7 decembrie 2018 13:17
Asta este o rubrică de comentarii unde oricine își poate spune părerea despre subiectul articolului postat. Văd că tu nu știi care este sensul acestei rubrici, așa că îți recomand să cauți un DEX și să vezi ce înseamnă. Idiot!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells