Biografia despre „Ferrari contra Ford”, cu Christian Bale și Matt Damon, are dată de lansare

de Gloria Sauciuc în 24 Iun 2018
20th Century Fox a stabilit o dată a premierei în vara lui 2019

Filmul cu Christian Bale și Matt Damon despre lupta din anii 1960 a lui Ferrari contra Ford este programat pentru premieră în vara lui 2019.

Biografia semnată de către James Mangold despre cursa de la Le Mans din 1966, cu Matt Damon și cu Christian Bale, fără titlu deocamdată, va ajunge în sălile americane pe 28 iunie 2019. Inspirat dintr-o poveste adevărată, filmul surprinde rivalitatea între echipele Ford și Ferrari, care a culminat în cursa de 24 ore de la Le Mans din 1966, cea mai veche competiție auto de anduranță.

Filmul îi va avea în centru pe inginerii auto americani, conduși de către legendarul proiectant și șofer de curse Carrol Shelby, cărora li se alătură britanicul Ken Miles, căruia Henry Ford însuși i-a cerut să proiecteze o mașină ce să învingă marca Ferrari la Le Mans.

Damon îl joacă pe Shelby, iar Bale pe Miles.

Pe de altă parte, comedia de acțiune Stuber, cu Dave Bautista și Kumail Nanjiani, va ajunge în sălile americane pe 24 mai 2019. Filmul urmărește aventurile unui șofer de Uber cam nesigur (Nanjiani) care ajunge să urmărească pe un asasin după ce un detectiv dur și experimentat (Bautista) devine pasagerul lui.

Animația comică CG Spies in Disguise, cu Will Smith și cu Tom Holland, a fost reprogramată de pe 19 aprilie 2019 pe 13 septembrie 2019. Și Death on the Nile, un sequel la adaptarea semnată Kenneth Branagh (Fox) a romanului Agathei Christie Crima din Orient Express, a fost reprogramat de pe 8 noiembrie 2019 pe 20 decembrie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Christian Bale, Matt Damon

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 25 iunie 2018 13:41
culmea este ca de atunci (anii 60), atat Ferrari cat si Ford nu au mai castigat la LeMans

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells