Benzile desenate Black Widow Strikes, inspiraţia pentru un film Marvel?

de Cristina Grigore în 21 Feb 2012
Benzile desenate Black Widow Strikes, inspiraţia pentru un film Marvel?

Marvel Comics a anunţat o serie de trei reviste de benzi desenate în care Black Widow, personajul interpretat de Scarlett Johansson în Iron Man 2 şi viitorul The Avengers, îşi va folosi abilităţile în noi şi incitante aventuri, lăsând în urmă aura de mister cu care a fost învăluită până acum în apariţiile sale de pe marele ecran.

Potrivit marvel.com, benzile desenate vor face legătura între filmele menţionate mai sus. Eroina se va întoarce în ţara sa natală, Rusia, pentru a opri o criză internaţională. Obstacolele ei se transformă cu timpul într-o problemă personală – şi mortală – căci oponenta ei, un fost spion aflat acum pe cont propriu şi care i-a copiat orice mişcare, este hotărâtă să o distrugă şi să-şi însuşească titlul ce i-a fost atribuit, Black Widow.

Fred Van Lente, creatorul benzilor desenate ce extinde aventurile roşcatei Natasha a lucrat în aşa fel încât acestea să se integreze în Universul Cinematic al Marvel. Deşi a discutat cu studioul despre un viitor film Black Widow bazat pe creaţia sa recentă, Van Lente nu a putut spune cu siguranţă dacă şi când acest lucru se va întâmpla.

„M-am inspirat pentru această serie din scenariul lui Joss Whedon pentru The Avengers, pe care am avut norocul să îl citesc”, a mărturisit el. „Joss face o treabă foarte bună acolo, iar introducerea ei în echipă este cât se poate de credibilă”, a mai adăugat acesta.

Până la lansarea din 4 mai în Statele Unite, Black Widow Strikes va debuta în ediţia rusească a revistei Maxim. Ai în galerie un cover art pentru coperta revistei de benzi desenate.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 21 februarie 2012 12:55
NImeni nu vrea sa vada un film cu BlackWidow pesonaj principal!!! Nu e absolut nimic interesant la ea....
Bagio pe 21 februarie 2012 17:21
de ce nu...eu as vrea!
miaa pe 10 iulie 2012 19:56
@ Bayard vorbeste pentru tine!
eva888 pe 21 februarie 2012 13:40
Nu stiu cum va fi filmul dar sper sa fie buna cu actorul principal.
cristi23 pe 21 februarie 2012 13:44
eu as vrea sa am respectivele reviste........ce pacat ca nu se prea pote asta...
catasmile17 pe 21 februarie 2012 14:38
nu stiu daca va fi prea interesant sa faca un film cu blackwidow....
xerses pe 21 februarie 2012 17:16
Sa ii dam ceva sanse....
ionutskater pe 21 februarie 2012 19:59
io unu fac benzi desenate cu ea si DareDevil..chiar acum lucrez la ea si este super gagica......este destul de interesanta ea la salvat de multe ori pe dareDevil si el pe ea....nu am nimik impotriva cu filmul
alex_il_fenomeno pe 22 februarie 2012 18:27
la Hollywood orice e posibil !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells