Benedict Cumberbatch a primit o creștere uriașă de salariu pentru Doctor Strange 2

de Cristina Grigore în 20 Aug 2018
Programul lansărilor Marvel va fi dezvăluit după lansarea lui Avengers: Infinity War - Part II, din 3 mai 2019

În ciuda dispariției sale din Avengers: Infinity War, Doctor Strange nu își încheie aventurile pe marele ecran. Personajul lui Benedict Cumberbatch își va continua aventurile de sine stătătoare. Cei de la publicaţia The Mirror au aflat nu doar când vor începe filmările lui Doctor Strange 2, ci și cât va primi Cumberbatch pentru a-și relua partitura (în ciuda încercărilor Marvel de a păstra secrete planurile sale legate de noile filme ale universului cinematografic inspirat din benzile desenate).

Noul film Doctor Strange va începe producția în prima parte a anului viitor, cu șanse ca lansarea să aibă loc în 2020. Se pare că interpretul supereroului va fi mai mult decât motivat să revină în acțiune, căci salariul oferit se ridică acum la 9,5 milioane de dolari – cu 6 milioane mai mult decât a fost recompensat pentru primul film Doctor Strange (chiar dacă acest lucru va însemna că starul nu se va apuca prea curând de un nou sezon al serialului BBC Sherlock). Informațiile sunt susținute și de site-ul Omega Underground.

Marvel a anunțat trei filme pentru 2020, cu premierele pe 30 aprilie, 9 iulie și 5 noiembrie. Guardians of the Galaxy ar ocupa prima dintre aceste date – deși începerea producției este amenințată de plecarea lui James Gunn. Doctor Strange 2 ar putea debuta în noiembrie, pentru a replica perioada de lansare a primului film. Se mai află în planurile Marvel o adaptare a benzilor desenate Eternals și un film Black Widow.

Continuarea aventurilor lui Doctor Strange a fost confirmată și de Kevin Feige. Programul lansărilor Marvel va fi dezvăluit după lansarea lui Avengers: Infinity War - Part II, din 3 mai 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Infinity War, Avengers: Infinity War - Part II, Doctor Strange, Benedict Cumberbatch, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Shoplifters, câștigătorul Palme d’Or 2018, vine în România

Distribuitorul multi-premiat la Gopo „Independența” Film aduce în România câștigătorul Palme d’Or și alte filme premiate la Cannes 2018

Godzilla vs. Kong va începe filmările în octombrie

Lansarea filmului este programată pentru 22 martie 2020

Cum arată Tom Cruise în Top Gun: Maverick

Primele imagini cu starul care a îmbrăcat din nou uniforma de pilot, în galeria articolului

Prima imagine cu Joaquin Phoenx machiat în ipostaza de Joker

Filmul Joker cu lansarea în octombrie 2019 va fi „un studiu de caz” și „o poveste moralizatoare”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 20 august 2018 10:33
Iata ca Marvel isi face bine treaba si v-om avea in continoare productii de succes, atat continuari ale celora deja consacrate, cat si noi aparitii cinematografice.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells