Bekmambetov, vânător de vrăjitoare

de Ştefan Dobroiu în 16 Mar 2010
Bekmambetov, vânător de vrăjitoare

Este clar, cei de la Summit Entertainment se specializează: după mega-succesul financiar al seriei Twilight, Summit consideră că nişa mai are extrem de multe de oferit, prin urmare achiziţionează un proiect de scenariu scris de Cory Goodman, omul din spatele lui Priest.

The Last Witch Hunter, adică Ultimul vânător de vrăjitoare, l-a atras şi pe Timur Bekmambetov (Wanted, Night Watch) în echipă, chiar dacă în acest moment nu este sigur dacă rusul va fi doar producător sau şi regizor.

Conform Deadline Hollywood, citat de Empire, proiectul ar putea deveni o franciză, iar protagonistul este, ce surpriză, un vânător de vrăjitoare care începe să aibă probleme în momentul când numărul adversarelor sale creşte vertiginos, nu se ştie din ce motive. Bine, probabil nici nu contează, ideea e să avem parte de spectacol vizual, iar la acest capitol puţini sunt mai buni decât Bekmambetov.

Avalanşa de astfel de proiecte (Solomon Kane sau Season of the Witch, realizate tot de Summit şi despre care nu se ştie dacă vor mai fi aduse în România) nu face decât să scadă interesul pentru un teritoriu cinematografic şi aşa prea vizitat în ultima vreme.

Ai vrea să mai vezi un film cu fiinţe supranaturale?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 16 martie 2010 17:11
Acest regizor rus incepuse o treaba excelenta cu filmele din seria ruseasca "...Watch". Trebuia sa faca si DUST WATCH, dar nu s-a mai auzit nimic despre aceasta pelicula. As aprecia dak cineva care cunoaste amanunte ar interveni aici.
Radu1711 pe 9 mai 2010 10:18
foarte bine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells