Bad Boys 3, lansat cu întârziere. Ajunge în cinematografe în 2018

de Cristina Grigore în 12 Aug 2016
A fost schimbat şi titlul sequel-ului, pe lângă amânarea cu şase luni a debutului

Cei doi „băieţi răi” pe care Michael Bay i-a regizat în filmele din 1995 şi 2003 sunt gata să revină pe marile ecrane. A treia parte a aventurior detectivilor Marcus Burnett şi Mike Lowery s-a aflat multă vreme în dezvoltare, însă odată cu includerea în echipa de realizatori a cineastului Joe Carnahan -  care participă şi la scenariul filmului - lucrurile au luat-o în direcţia bună.

Potrivit TheWrap.com, filmul are acum un nou titlu - Bad Boys for Life. Lansarea a fost amânată cu şase luni. Filmul va ajunge în cinematografe pe 12 ianuarie 2018, când va concura la box office cu pelicula celor de la 20th Century Fox, Maze Runner: The Death Cure, şi animaţia Paramount Pictures, Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes.

Nu se cunosc detalii despre scenariu – nefiind finalizat – şi nici dacă Michael Bay va avea vreun rol în realizarea filmului. Alături de Will Smith şi Martin Lawrence, în distribuţie sunt aşteptaţi să revină Theresa Randle, Joe Pantoliano şi Gabrielle Union, însă implicarea lor nu a fost confirmată.

Primul film Bad Boys a avut încasări de 141 de milioane de dolari internaţional. Continuarea a crescut la 273 de milioane de dolari în toată lumea.

Exploreaza subiecte similare:

Bad Boys 3

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 12 august 2016 18:34
”Mare” surpriza... :)))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells