Baby Driver atacă minionii la box office. Iată cine conduce în clasamentul nord-american

de Cristina Grigore în 3 Iul 2017
Thriller-ul cu Ansel Elgort și Kevin Spacey ar putea fi cea mai de succes lansare din cariera lui Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz)

Lansate în același week-end în cinematografele americane, Despicable Me 3 și Baby Driver s-au lansat într-o cursă pentru locul întâi la box office, iar câștigătorul este sequel-ul populat de minioni, ce a reușit să obțină încasări de 75,4 milioane de dolari.

Animația în care Steve Carell își împrumută vocea atât lui Gru, cât și fratelui său geamăn, Dru, a mai câștigat încă 116 milioane în restul teritoriilor, însă chiar și cu un start de aproape 200 de milioane de dolari nu este sigur că își va depăși predecesoarele din serie. Până acum, cel mai de succes film al francizei, ce a depășit un miliard de dolari internațional, a fost Minions.

Noul film al lui Edgar Wright - un thriller cu Ansel Elgort și Kevin Spacey - a ocupat locul doi în clasament, cu un impact destul de puternic, în ciuda debutului modest – de 30 milioane de dolari. Ar putea fi chiar cea mai de succes lansare din palmaresul regizorului cunoscut pentru titluri ca Shaun of the Dead sau Hot Fuzz.

Între timp, The Last Knight, ultima peliculă din seria Transformers, s-a clasat pe locul trei, cu 17 milioane câștigate în acest sfârșit de săptămână. Topul cinci al încasărilor este completat de Wonder Woman (16,1 milioane) și Cars 3 (9,5 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Despicable Me 3, Baby Driver, Transformers: The Last Knight, Edgar Wright, Wonder Woman, Cars 3, Ansel Elgort, Kevin Spacey, Minions, Shaun of the Dead, Hot Fuzz

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 4 iulie 2017 07:42
nu a fost nici o cursa pentru locul intai,era clar cine o sa ocupe prima pozitie. Singura intrebare era legata de cat va incasa fiecare din cele 2 filme,Baby Driver a incasat 30 milioane pentru ca s-a lansat miercuri,in weekend a avut 21 milioane.
Mai mult interes Cristina in ceea ce scrii aici,nu doar sa traduci anumite stiri,si sunt sigur ce vei avea articole interesante pentru cei interesati de acest subiect si nu numai

camaleonii pe 4 iulie 2017 12:24
:))) la ce te asteptai, daca articolul e semnat de Cristina? nu m-ar mira sa vedem saptamana viitoare: Spiderman se impune la boxoffice in fata minionilor dupa o lupta cot la cot.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells