Avem sinopsis oficial pentru Monster Hunter, ecranizarea jocului video omonim

de Cinemagia în 24 Sep 2020
În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă

Chiar dacă fanii seriei Monster Hunter trebuie să mai aștepte încă puțin pentru a vedea jocul video marca Capcom adus la viață pe marele ecran, considerând ultima amânare a premierei până în cursul anului 2021, avem totuși un nou sinopsis pentru film, unul care confirmă că regizorul Paul W.S. Anderson și actrița din rolul principal, Milla Jovovich, vor aborda acțiunea în stilul lui Resident Evil și vor juca în altă manieră decât prefigurează sursa de inspirație.

Iată sinopsisul extins: „În spatele lumii noastre, mai există o alta: o lume de monștri puternici și primejdioși, care își domină tărâmul cu o ferocitate letală. Atunci când o furtună de nisip, venită pe nebănuite, îi aruncă pe Lt. Artemis (Milla Jovovich) și pe unitatea ei (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) într-o lume străină, luptătorii descoperă cu surprindere că acest mediu nou și periculos este populat de monștri uriași, înspăimântători și, mai grav, imuni la armele lor.

Aflați într-o luptă disperată pentru supraviețuire, membri unității îl întâlnesc pe Hunter (Tony Jaa), a cărui set unic de aptitudini îl ajută să fie cu un pas înaintea primejdioaselor creaturi. Pe măsură ce Artemis și Hunter capătă, încet-încet, încredere unul în celălalt, ea descoperă că acesta este parte dintr-o echipă condusă de Amiral (Ron Perlman).

În fața unei primejdii care le-ar putea distruge lumea, acești viteji luptători își combină forțele pentru lupta supremă...”

Monster Hunter are regia semnată de către Paul W.S. Anderson, coordonând o distribuție din care fac parte Milla Jovovich (Resident Evil), Meagan Good (Think Like a Man), rapperul Tip „T.I.” Harris (Ant-Man ant the Wasp), Tony Jaa (Ong-Bak), Ron Perlman (Sons of Anarchy) și Diego Boneta (Scream Queens).

Exploreaza subiecte similare:

Milla Jovovich, Tony Jaa, Paul W.S. Anderson, Diego Boneta, Ron Perlman, Meagan Good

Alte știri din cinema

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Trailerul Gladiator 2 este aici!

Puterea coruptă şi idealul libertăţii se confruntă din nou în arena Colosseumului

Vânătoarea lui Josef Mengele devine serial

"Îngerul morţii" de la Auschwitz a fost vizat de o spectaculoasă misiune de capturare

Când casa inteligentă devine mortală: trailerul Afraid!

Horror-ul în care un program de inteligenţă artificială se insinuează în viaţa unei familii se lansează pe 30 august

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells